Tech trends voor het najaar van 2022

Tech trends voor het najaar van 2022

Ben je al klaar voor het volgende seizoen? Vandaag is de officiele start van de herfst. Laten we een kijkje nemen in de tech trends voor het najaar van 2022!

Pak een kop thee en een dekentje en duik op de bank. In dit artikel neemt TechGirl Nadi je mee in what’s new & hot voor dit laatste deel van 2022.

Slimme moestuin voor in huis

Gezien op IFA 2022: slimme binnentuintjes. Nooit meer dode planten in je huis of tuin. Toch? Als je net zoals ik geen groene vingers hebt, dan is zo’n slim binnentuintje best handig. Ideaal voor je kruiden. Die kun je ’t gehele jaar door zo laten groeien – ook in het najaar en in de winter dus. Het staat erg fancy, al neemt ’t (zo op het oog) best wat ruimte in beslag. Een van onze favorieten staat garant voor een goed dansfeestje: een slim binnentuintje met disco-gevoel! Deze en meer slimme binnentuintjes vind je in dit artikel.

Bosch slim tuintje

Nog meer foldable gadgets

Zijn we dan nu klaar voor alle foldable gadgets? Of eigenlijk: voldoen de foldables nu aan onze standaard? Het lijkt er op dat de techgiganten het nog niet willen opgeven. Lenovo kwam vorige maand met een verbeterde variant van hun vouwbare laptop en ook ASUS kondigde een opvouwbare variant aan. Ook opvouwbare telefoons blijven nog steeds hip, zoals de Samsung Galaxy Z Flip 4.

Oordopjes met een slimme oplaadcase

JBL had een primeur! Draadloze oordopjes met slimme oplaadcase. De oplaadcase heeft een touchscreen. Je kunt er mee naar het volgende nummer skippen via Spotify bijvoorbeeld of je social media berichten beheren zonder je telefoon uit je zak te moeten halen. Goed, je moet wel de case van je oordopjes uit je zak halen. Het is bijna het één of het ander, maar ik geloof hier wel in! Met name als ik mijn telefoon aan de oplader heb liggen (= soms weg van waar ik zelf zit), zou zoiets wel prettig zijn.

JBL® Tour PRO 2 True Wireless en Tour ONE M2 koptelefoons

BeReal: een blijvertje?

Met BeReal kun je niet anders dan in het moment laten zien wat je doet. Je krijgt namelijk iedere dag een willekeurige notificatie en vervolgens heb je slechts twee minuten de tijd om een foto te maken. Iedereen uit je vriendengroep moet dit op hetzelfde moment doen. Is het een blijvertje? Of was het een fase? BeReal is nu in ieder geval nog een hype. Of het einde van het jaar gehaald wordt, dat weet ik niet. Het idee achter de app is leuk, maar om te blijven is er meer voor nodig. Bijvoorbeeld de massa! Je bent immers waar je vrienden zijn, toch? Lees ook Drie tips om leuke content voor BeReal te maken.

Een tracker in je koffer

Goed. Het vakantieseizoen (in ieder geval de zomer) ligt nu achter ons, maar ook in het najaar gaan er genoeg mensen nog op (vlieg?)reis. En met die chaos overal op de vliegvelden zou een tracker in je koffer geen overbodige luxe zijn… toch? Lees ook Bang om je koffer kwijt te raken deze zomer? Gebruik dan een tracker!

Ik ben benieuwd wat het najaar ons nog meer gaat brengen! Waar kijk jij naar uit? Laat het ons weten in de comments!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.