TechGirl vindt en zegt een heleboel over van alles en nog wat. Maar we treden ook nog wel eens buiten onze bekende ‘online paden’. Hier vind u een greep uit wat we zoal doen:

Branded Content

Advertorials
Op frequente basis plaatsen wij tech gerelateerde advertorials op TechGirl.nl. Deze artikelen schrijven wij zelf op basis van SEO keyword analyses, maar kunnen ook door u worden aangeleverd. De advertorials bevatten een commerciële lading, maar pushen die boodschap niet. In het artikel ‘Hoe krijg ik goed WiFi op zolder‘ kan een bepaald merk router worden aangehaald bijvoorbeeld, maar ook andere tips & trucs komen in het verhaal naar voren. Zo raakt de lezer getriggerd en krijgt hij/zij direct antwoord op een vraag die speelt.
Promo vlogs
Wilt u uw boodschap liever in bewegend beeld overbrengen? Ook dat kan. We maken dan een advertorial in de vorm van een video. De boodschap is uiteraard in overleg met u, de rest regelen wij in samenwerking met Rene Lunshof Producties.
Social Media
De kracht van social media gebruiken? Wij adviseren dan zeker ons Instagram kanaal in te zetten. Met zo’n 7000 followers zijn wij momenteel het grootste Instagram kanaal van tech bloggend Nederland.
Out of the box
TechGirl maakt ook content voor andere media en doeleinden. Zo schrijven wij wekelijks voor MetroNieuws.nl, starten wij binnenkort met bloggen voor het hippe Maison Slash en doet TechGirl televisiewerk met enige regelmaat.

Bewezen effectief: Ambassadeur voor uw merk

Via TechGirl bereikt u een hoop vrouwen die van tech houden. Bent u op zoek naar die niche, dan kunt u ze via TechGirl bereiken. Asus, Fitbit, IBM, Provincie Overijssel en Achmea werkten bijvoorbeeld al met ons samen.

Wat we doen? Voor een periode van minimaal 3 maanden, schrijven wij iedere week een artikel met betrekking tot uw bedrijf of dienst. De artikelen delen wij ook op onze social kanalen om daar de branding voort te zetten. De kracht zit ‘m in herhaling, waarbij we iedere week uw merk duidelijk benoemen. Het ambassadeurschap is op vele manieren in- en aan te vullen, met bijvoorbeeld een lezing of extra inzet van Insta Stories.

Op Events

Ons TechGirl Event
In 2017 organiseerden wij ons allereerste TechGirl Event om ons 5-jarig bestaan te vieren. 175 techvrouwen die ons event bijwoonden. Van verdiepende workshops tot leuke experiences. En natuurlijk het TechGirl van het Jaar Event. Dat smaakte naar meer en daarom gaan we het in 2019 opnieuw doen, maar dan nog een stukje gaver!
Op uw Event - als gastspreker
Als gastspreker was TechGirl.nl Media Partner van de Campus Party. Als ’s Nederlands grootste technologie website voor vrouwen, proberen wij iedereen aan te moedigen om ‘in de wereld van tech‘ te stappen. Een event als Campus Party draagt hier volgens ons zeker aan bij.
Op uw Event - als media partner
Huurt u ons in als media partner? Dan kunt u er zeker van zijn dat wij verslag doen van uw Event. Verslaggeving via Insta Stories: dat vinden wij leuk om te doen, maar ook in schrijvende vorm zijn wij goed. Liever een sfeerimpressie of aftermovie in beeld? U vraagt, wij draaien. Bovendien is het mogelijk ons in te huren om het Event vooraf ‘in the picture’ te zetten: onderwerpen en interviews stemmen we vooraf met u af.
Op uw Event - gewoon 'out of the box'
Voor het VHTO, een landelijk expertisebureau voor jonge vrouwen en techniek organiseerde TechGirl een live ‘review-sessie’. Want ja, hoe gaat het testen van een product nou precies? We lieten het ze zien. Dit alles om jonge meiden te boeien voor techniek.

NEW – TechGirl inhuren ter ondersteuning van uw bedrijf

Wij kunnen niet alleen schrijven, we hebben veel meer skills in huis! Zo bestaat het TechGirl team uit content managers, developers, social media specialisten, marketeers, een fotograaf, een IT jurist, and so on. Heeft u (tijdelijk) tekort aan een bepaalde human resource? Laat het ons weten! U kunt TechGirl inhuren op freelance basis om uw zaken op orde te brengen.

Neem vrijblijvend contact op om te overleggen over de mogelijkheden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht