Techgirl vindt en zegt een heleboel over van alles en nog wat. Maar we treden ook nog wel eens buiten onze bekende ‘online paden’. Hier vind je een greep uit wat we zoal doen:

Mediapartner voor je event

Als gastspreker
Techgirl.nl was Media Partner van de Campus Party. Als ’s Nederlands grootste technologie website voor vrouwen, proberen wij iedereen aan te moedigen om ‘in de wereld van tech’ te stappen. Een event als Campus Party draagt hier volgens ons zeker aan bij.

Via interviews
Niet alleen nemen we af en toe interviews af, Techgirl laat zich ook met enige regelmaat interviewen. In opdracht van de Universiteit Twente bijvoorbeeld, legt Techgirl via een interview aan VWO-ers uit dat een smartphone bij Techgirl.nl echt niet roze hoeft te zijn. Wat we wel doen? Techniek uitleggen op een makkelijke manier. En we schrijven net iets vaker over onderwerpen die vrouwen aanspreken.

Of gewoon ‘out of the box’
Voor het VHTO, een landelijk expertisebureau voor jonge vrouwen en techniek organiseerde Techgirl een live ‘review-sessie’. Want ja, hoe gaat het testen van een product nou precies? We lieten het ze zien. Dit alles om jonge meiden te boeien voor techniek.

Ambassadeur voor je merk

Via Techgirl bereik je een hoop vrouwen die van tech houden. Ben jij op zoek naar die niche dan kun je ze via Techgirl bereiken. Asus, Fitbit en Achmea werkten al met ons samen. In ruil voor een kleine vergoeding testen wij ‘live’ jouw product en vragen feedback aan onze community. Worden we daar rijk van? Niet bepaald, bijna alle Techgirls werken vrijwillig mee aan de site. Wat we wel kunnen met deze inkomsten is de website in de lucht houden, deze optimaliseren en heel af en toe eens een uitje voor het team organiseren.

Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakt aanbod

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht