digitaal talent

TechGirl van de Maand interview – meld je aan!

TechGirl van de Maand: het kost meestal wat tijd om een goed interview uit te werken, maar als het eenmaal af is, zijn we altijd blij met het resultaat. Van tech studentes die over hun dromen vertellen tot aan doorgewinterde tech veteranen die al heel wat meegemaakt hebben. En weet je wat eigenlijk het leukste is? Velen van hen komen we later in het werkveld gewoon weer tegen of er komt met hen een nieuwe samenwerking tot stand. Super leuk!

Aanmelden of gevraagd worden voor het interview

Geregeld komt er een mailtje binnen op de redactie, met: “Dit is waarschijnlijk een brutale vraag, maar mag ik mijzelf ook aanmelden voor een interview?” Nou, ladies: dat mag zeker! Dat vinden we trouwens ook niet brutaal, maar juist heel fijn. Scheelt ons wat research werk 😉 Iemand anders aanmelden voor het interview mag trouwens ook. We laten de kandidaat dan wel zelf beslissen of ze graag meewerkt of niet. Wel zo aardig.

Denk jij nu: “Goh, het lijkt me best leuk om mijn verhaal te vertellen over mijn tech studie of -werk”? Voel je dan vrij om je contactgegevens naar ons toe te sturen via info [at] techgirl.nl. We gebruiken die gegevens alleen voor het interview. En je zit natuurlijk nergens aan vast.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.