TechGirl Agency

TechGirl Agency – wij bouwen jouw website graag!

De TechGirl Agency maakt websites, content en communicatiestrategieën voor elk type MKB bedrijf. We adviseren, bouwen en we creëren dus. Kortom: het ABC-tje van TechGirl. Wat mag je daarvan verwachten?

Het ABC-tje van TechGirl

Onze TechGirls staan klaar om voor jou een succesvolle blog, vlog of shop neer te zetten. Dat doen we via het ABC-principe: Advies, Bouw en Creatie. Het woordje ‘en’ mag je trouwens ook vervangen door ‘en/of’ – je kunt kiezen voor een totaaloplossing, maar ook voor één van de elementen van ons vakmanschap.

De A staat voor?

Adviseren… dat is wat wij doen. Wil je bijvoorbeeld een strategie ontwikkelen voor je website, app of socialmediakanaal? Of wil je een usability-onderzoek laten uitvoeren waarbij we de verbeterpunten van jouw website of app opspeuren? Wij helpen je graag.

De B staat voor?

Bouwen… Je kunt ons niet alleen inhuren voor advies, maar ook het bouwen van een nieuwe website of webshop nemen we je graag uit handen. Trouwens, we draaien onze hand ook niet om voor een technische wijziging op een bestaande website. Van WordPress, Wix, Shopify tot systemen als SharePoint, Drupal en Sitecore… we kennen ze van top tot teen en van binnen tot buiten. Jij vraagt, wij bouwen!

En de C staat voor?

Content Creatie… ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een of meerdere teksten laten schrijven, foto’s of video’s laten maken? Trek aan de bel met het idee dat je hebt en wij matchen de meest geschikte TechGirl bij jouw vraag.
Ieder creator heeft haar eigen skills, dus het is belangrijk om te weten wat je graag wilt laten maken door ons. We gaan natuurlijk voor die 100% match en met minder dan het beste nemen we geen genoegen!

Het volledige ABC-pakket

Hulp nodig om van scratch af aan te beginnen? Je kunt ons inhuren om:

• Een nieuwe website te bouwen;
• De teksten te laten schrijven (ook SEO);
• Én professionele foto’s erbij te maken.

Dat is inclusief adviesgesprek over jouw websiteteksten en strategie. De extra opties bij het ABC-pakket zijn:

• Videoproductie (verschillende stijlen mogelijk);
• Het ontwikkelen van een strategie voor jouw socialmediakanaal;
• En eventueel jouw socialmediakanaal of -kanalen door ons laten beheren.

Staat jouw verzoek er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden die passen bij jouw vraag.

Met wie ga je in zee?

‘TechGirl Agency’ is een nieuwe naam voor iets wat we eigenlijk al lange tijd doen. Websites bouwen en content(strategieën) ontwikkelen. Dat deden we bijvoorbeeld eerder al voor MediaMarkt, maar ook voor Provincie Overijssel, IBM, LG, YoungCapital, ReneLunshof.nl, CarCasions.nl, BeeOffice.nl, and many more...

Onze webbouwers en -creators maken allemaal deel uit van onze redactie. In de loop der jaren hebben we bewezen een sterk team te zijn dat goed op elkaar is ingespeeld. Ons beste case is natuurlijk TechGirl.nl zelf – van bouw tot contentcreatie en -strategie: we hebben het tot Europa’s grootste tech platform weten te maken.

Waarom kies je voor TechGirl Agency?

✓  Wij hebben vrijwel alle online skills in (eigen) huis
✓  Wij zijn flexibel inzetbaar, op uurbasis of vooraf gemaakte pakketprijs
✓  Wij werken alleen met freelancers waar we 100% achter staan
✓  Wij komen onze afspraken na
✓  En dat allemaal terwijl jij slechts één aanspreekpunt hebt. Wel zo handig.

Hoe werkt het?

Jij stuurt ons je verzoek en wij maken direct een plan van aanpak hoe we dit verzoek gaan oppakken. Binnen 2 werkdagen ontvang je een offerte met de verwachte werkzaamheden en hoeveel uur we verwachten te besteden aan de klus, inclusief prijsindicatie. Op basis daarvan beslis jij of je met ons in zee wilt gaan, of niet (maar van dat laatste gaan we niet uit natuurlijk  ).

Hebben we een deal? Afhankelijk van jouw opdracht, plannen wij de opdracht in. Zo zul je bij een kleine klus diezelfde week nog geholpen worden. Bij meer omvangrijk werk zal het langer kunnen duren, maar daarover overleggen we graag met jou.

Laat nu weten wat je zoekt!

Stuur daarvoor een mail naar info [at] techgirl.nl

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.