Welkom op Techgirl.nl: dé technologie website voor vrouwen. Techgirl is ontstaan als tegenreactie op de vele tech websites die vooral op mannen zijn gericht. Dat hoeft niet te betekenen dat elke smartphone roze moet zijn, maar extra aandacht voor style is er zeker. Op Techgirl kan je alles vinden over technologie, media & lifestyle.

Techgirl is in 2012 opgericht door Anke Horstman. Inmiddels is de website uitgegroeid tot de meest actieve en toonaangevende technologiesite voor vrouwen in Nederland. De schrijvers die het team hebben versterkt, hebben een afwisselende achtergrond, zodat vanuit meerdere invalshoeken over ‘tech’ wordt geblogt. Van reviews, must try – apps en tech-tips tot aan interviews, security-vraagstukken en techfestivals: je kan het vinden op Techgirl.nl!

Onze missie

Techgirl heeft als missie vrouwen te versterken op het gebied van technologie (kennis & vermaak). Niet voor niets was de eerste echte computerprogrammeur een vrouw. Daarom biedt Techgirl.nl een podium voor vrouwen die werkzaam zijn in de IT-sector of zich op een andere manier bezig houden met technologie.

Sociale Media

Als gadgetwebsite is Techgirl uiteraard te vinden op sociale media. Als je de nieuwe trends echt niet wilt missen kan je ons toevoegen:

* Like ons op Facebook (TechgirlNL).
** Volg ons op Twitter (TechgirlNL).
*** Voeg ons toe op Instagram. (TechgirlNL).
**** Mis niet van onze YouTube video’s! (TechgirlNL).

We zouden het leuk vinden als je TechgirlNL toevoegt!

Werken bij Techgirl

Ben je geïnteresseerd in schrijven voor Techgirl? Dat kan op dit moment op vrijwillige basis! Wij staan altijd open voor een frisse blik of toffe ideeën. Ook als het een eenmalige blog is. Bedrijfsmatige blogs worden alleen geaccepteerd via onze business aanvragen.

‘Techgirl’ is als bedrijf en handelsnaam geregistreerd onder KVK nummer 66 439 094.

Contact

Commentaar en tips zijn altijd welkom, dus laat een reactie achter of neem contact met ons op via ons webformulier. We proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Postadres

Voor offline berichten of het toesturen van (review)samples kunt u gebruik maken van het volgende adres:

TechgirlNL
de Pimpernel 10
7702 AS Dedemsvaart

Let op: het toesturen van (review)samples geeft geen garantie op een plaatsing op onze website. Voor gegarandeerde plaatsing kun je deze Techgirl business oplossingen eens bekijken.