ASUS kondigt opvouwbare Zenbook 17 Fold OLED aan

ASUS kondigt opvouwbare laptop (Zenbook 17 Fold OLED) aan

ASUS heeft tijdens IFA 2022 de schijnwerpers op hun langverwachte Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) gericht. Dit is een opvouwbare 17.3-inch laptop.

Het apparaat is te gebruiken als een groot 17.3-inch touchscreen met een resolutie van 2.5K – meer als tablet-idee. Bijzonder is dat je het scherm in het midden kunt vouwen. Hierdoor ontstaan er twee apart te gebruiken schermen (3:2-verhouding, 12.5-inch en een resolutie van 1920 bij 1280 per scherm) die naadloos aan elkaar verbonden zijn. Bovendien kan de Zenbook 17 Fold OLED worden gecombineerd met een ASUS ErgoSense Bluetooth®-toetsenbord en touchpad, zodat je het ook als scherm-only kunt gebruiken.

De Zenbook 17 Fold OLED wordt in Q4 van 2022 verwacht en krijgt een adviesprijs van € 3699.-.

IFA ’22 is weer aan de gang – en TechGirl is er live bij vanuit Berlijn om jullie te voorzien van het laatste nieuws! Volg onze updates vanaf de grootste consumenten elektronicabeurs van Europa via Instagram en TikTok. En natuurlijk via TechGirl.nl ;-). 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.