Sudio Regent

In één woord: WAUW! Hoofdtelefoon Sudio Regent review

Na het testen van deze draadloze hoofdtelefoon ben ik zo ontzettend enthousiast! Wauw. Sudio is misschien niet een merk dat je 1, 2, 3 herkent, maar trust me: deze fabrikant moet je in de gaten houden. Het kan zich prima meten met Sony, JBL en misschien zelfs wel met exemplaren van Sennheiser! Lees er meer over in deze Sudio Regent review.

Design

Het is een feest om de hoofdtelefoon voor het eerst in real life te mogen vastpakken. Voor de test heb ik de zwarte variant toegestuurd gekregen met subtiele gouden afwerkingen. De Sudio Regent heeft een degelijke look, wat gelukkig niet resulteert in een saai design. Sterker nog: je kunt het geheel nog meer verfraaien door te kiezen voor een setje kleurrijke caps.

Aan de buitenkant van de on-ears zitten plastic caps die je kunt verwisselen naar een setje van jouw keuze. Dat kost je wel 19 euro extra. In principe vind ik het niet per definitie nodig, want de standaard meegeleverde exemplaren (glanzend zwart met een gouden streepje) zijn stijlvol genoeg. Wil je toch wat op je look kunnen aanpassen, dan zijn de extra caps wel een goede toevoeging!

Hoewel ik normaal gesproken niet zo fan ben van on-ears (ik vind ze niet zo lekker zitten), heb ik bij de Sudio Regent niets te klagen. Het switchen tussen songs, het volume aanpassen en telefoontjes opnemen: dat doe je simpel met de drie knoppen op de rechter on-ear. iPhone gebruikers kunnen zelfs Siri gebruiken met de headphone door twee keer op de middelste button te drukken.

En, allerlaatste positieve noot over het design: je kunt de on-ears makkelijk naar binnen wegdraaien, zodat je een compact pakketje hebt om mee te nemen. Zo is het een geschikt item voor in je (reis)tas.

Geluidskwaliteit

Songs klinken uitstekend uit deze Zweedse hoofdtelefoon. Qua frequentierange schijnt hij zelfs iets minder ver te reiken dan de in-ears van Sudio, maar op de één of andere manier voelt het wel intenser aan. Je wordt ondergedompeld in het warme geluid. Grote kans dat het komt door de goed passende on-ears die toch effect hebben op de luisterervaring.

Voor de test heb ik trouwens naar House geluisterd, hardere beats en naar Adele. Rock had wat rauwer naar voren mogen komen. (“Smells Like Teen Spirit”) Gitaargeluid klinkt wat vlak.

Batterij

De hoofdtelefoon kan tot wel 24 uur (!) draadloos muziek spelen op één oplaadbeurt. Zonder gebruikt te worden, kan hij 20 dagen standby staan. Enne… toch toe aan nieuwe energie? Dan is de draadloze hoofdtelefoon binnen twee uur opgeladen. Daarvoor leg je ‘m even aan de bijgeleverde kabel.

Prijs

De Regent kost 129 euro, wat een uitstekende prijs is, kijkend naar de prestaties van de Sudio hoofdtelefoon. Hij biedt meer dan de meeste concurrenten voor hetzelfde geld.

Conclusie

Volgens mij heb ik nog nooit zo’n hoog cijfer gegeven in een Techgirl review. Wauw. Bijna een 10. Probeer het zelf, ik durf het je zelfs aan te bevelen. Een hoofdtelefoon waar ik echt achter sta!

Design
10
Comfort
9.5
Geluidskwaliteit
8.7
Batterij
10
Prijs
9.5
9.5

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.