Goede voornemens dossier

Alle artikelen van ons Goede voornemens dossier op een rij

Eerlijk zeggen: hoe staat het met je goede voornemens? Ben je nog steeds lekker aan het knallen in de sportschool? Houd je nog steeds je eten bij in die superhandige app? Is jouw businessplan inmiddels klaar en moet je alleen nog even weten hoe je de stap van fulltime naar parttime voor een werken maakt om je droom achterna te gaan? Of… niet. Als je tóch nog even een extra boost nodig hebt voor je goede voornemens hebben we goed nieuws voor je: hieronder zie je alle artikelen van ons Goede voornemens dossier op een rij. 

Afvallen lukt niet? Wel met deze techie tips!

Oké, first things first. Je hóeft niet af te vallen. Sterker nog, we hebben liever dat je gewoon tevreden bent met je eigen lichaam, dun, dik en alles ertussenin. Maar mocht je tóch een paar kilootjes kwijt willen (en misschien is het een van je goede voornemens om dat te doen), dan kunnen deze techie tips je wellicht helpen.

Koolhydraatarm eten houd je vol met deze apps

Ben je al op een strikt dieet om een paar kilootjes kwijt te raken? Een manier om dát te doen is door koolhydraten uit je dieet te schrappen. Wij hebben voor jou de beste apps die je kunnen helpen om koolhydraatarm eten vol te houden.

Gezond leven doe je met een fitness tracker

Misschien vraag je je af waarom iedereen het toch heeft over fitness trackers. Waarom zou Apple met haar nieuwe watch zo inzetten op het kunnen bijhouden van je hartslag? Wat maakt het uit? Gezond leven, dat doe je waarschijnlijk al, maar trackers kunnen je net even wat meer informatie geven om het nog beter te doen. Lees hier hoe fitness trackers je helpen gezond te leven.

Is hij het waard? De vet dure Dyson V8 Fluffy + stofzuiger

Een stofzuiger koop je voor zijn goede zuigkracht, niet omdat hij zo gezellig is. En als je daar een heleboel centjes aan uitgeeft, dan mag je daar best het één en ander van verwachten, toch? We deden de proef op de som: we kochten de Dyson V8 Fluffy + stofzuiger om hem eens kritisch te beoordelen.

Denk je erover te stoppen met werken om je droom te volgen?

Google je ‘stop working, following dreams’ dan zijn de uitkomsten nogal uiteenlopend: waarom je dat totaal niet moet doen, maar ook waarom het je de gelukkigste persoon op de wereld kan maken. Wat te doen als je echt wil stoppen met werken om dat te gaan doen dat je graag wilt? Techgirl Jenny schreef een artikel over je dromen volgen.

Goede doelen kunnen jou wel gebruiken

Een nieuwe jaar biedt altijd nieuwe kansen. Bijvoorbeeld om je eens te verdiepen in goede doelen! En dan bedoelen we niet dat je met een collectebus met pinmogelijkheid langs de deur moet gaan (heel vooruitstrevend overigens, in goede doelen-land), maar dat je je tijd, geld of kennis inzet om anderen te helpen. Hoe je dat doet lees je in ons artikel over goede doelen.

Helpt een activity tracker bij goede voornemens?

Het meest gehoorde goede voornemen, gaat meestal over sporten. En laat daar nou onze stelling van de week over gaan! Wat denk jij? Helpt een activity tracker bij goede voornemens? Bijvoorbeeld als het gaat om afvallen? Wij gaven onze ongezouten mening over activity trackers.

Effectief werken en studeren? Organiseren doe je met Milanote

Doelen, aantekeningen, projecten, nieuwe creatieve ideeën… Help! Hoe kun je deze handig organiseren? In het kader van alle nieuwjaarsdoelen is dit hét moment om wat orde op zaken te stellen. Maar, hoe doe je dat dan? Sja, bijna overal is tegenwoordig een tech-antwoord op. Zo biedt de technologie ook voor deze chaos een oplossing.

Nou… Als het nu nóg niet lukt om je goede voornemens vol te houden, weten wij ’t ook niet meer. Hou je ons op de hoogte of het gelukt is? Vinden we leuk!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.