Traditiegetrouw schrijf ik altijd een persoonlijk artikel zo rond de jaarwisseling. Maar vorig jaar… ik wist niet wat te zeggen of te verwachten van 2018. Dus toen is-ie uitgebleven. Slecht toch?!

2017 was voor TechGirl een prachtig jaar, onder andere dankzij het TechGirl Event. Maar voor mijzelf was het zwaar. Ik heb de verkeerde mensen vertrouwd en heb teveel hooi op mijn vork genomen. Zo, dat is eruit. Ik was er wel even klaar mee. Niet met het leven hoor, maar wel met alle hectiek, de stress en het ontberen van Guus Geluk eigenschappen. 2018 begon ik dus niet al te gemotiveerd.

Dat veranderde dankzij mijn unstoppable team. Wat fijn om dat te kunnen zeggen. Sommigen werken al jaren voor de blog. Ze kennen het klappen van de zweep, ze zetten de routine voort en dat gaf mij tijd om even tot mijzelf te komen. Zonder hen was TechGirl niet geworden wat er nu staat.

Er kwamen uitnodigingen voor leuke snoepreisjes. Toch de kers op de taart. Nadi, Jenny en ik gingen naar Berlijn, Londen (I) (II), Parijs (I) (II) en Marrakesh voor productlanceringen. Ik werd ambassadeur voor IBM en ontdekte het plezier in leren weer. Nu kan ik gewoon zeggen dat ik mijn eigen chatbot in elkaar kan zetten.

In 2018 heb ik geleerd over werk en privé balans, over vriendschap en weet ik beter dan ooit waar ‘we naartoe gaan’ met TechGirl.nl. Ook in 2019 willen we blijven samenwerken met de grootste techmerken ter wereld. Er komen nieuwe workshops en ook weer een TechGirl Event. There’s many more to come. Blijf je volgen in 2019?

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.