De hele dag bevind ik mij in een tech-heaven, speel ik ermee en leer ik ervan. En dan komt er soms ook nog een uitnodiging om mee te gaan naar een (buitenlands) tech persevent. Ik weet niet of het goede karma is, of TechGirl zich gewoon goed in de spotlight heeft gezet, maar deze keer mocht ik voor het eerst mee naar een persevent in Londen, van OnePlus. #luckyme

 

OnePlus 6 Launch 😍 tech heaven 🌈

A post shared by TechGirl NL (@techgirlnl) on

Het OnePlus event

Qua setting leek het OnePlus event wel een beetje op andere tech bijeenkomsten. Maar… echt opvallend vond ik de vibe rondom het hele merk en de sfeer die in de zaal hing. Dat zal sowieso ook aan het feit hebben gelegen dat er een heleboel fans aanwezig waren die super enthousiast waren over de product release en dat ze daar gewoon bij mochten aanschuiven. Maar ook leek er meer ruimte voor grapjes, de sfeer was meer rustig en kalm, er was een open houding ofzo. Het leek haast of er ruimte voor fouten zou zijn (alhoewel die er natuurlijk niet waren).

Ik vind het nog steeds lastig beschrijven wat OnePlus nou zo anders maakt dan anderen, maar in de Metro heb ik geprobeerd het enigszins neer te pennen…

Over de OnePlus 6 telefoon

Wil jij nou alles weten over de nieuwe OnePlus 6 telefoon en of hij de moeite waard is van het aanschaffen? Tijdens het event schreef ik mee via Twitter. Je vindt in dit live artikel dus wat meer over de mogelijkheden van de telefoon. Op het event zelf waren wel wat toestellen om alvast mee te spelen, maar voor een uitgebreide indruk wacht ik nog even tot ik mijn test-exemplaar toegestuurd krijg. Daarna zal ik je ook mijn eerlijke mening geven over OnePlus’ nieuwste smartphone <3

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.