Deze maand hebben we weer veel bijzondere vrouwen mogen interviewen over hoe ze in de tech terecht zijn gekomen. Werken in security bij Pinterest, een prijs winnen voor meest invloedrijke vrouw in de tech, of je thuis verlaten voor je tech ambities. Heel verschillende keuzes, maar allemaal met één doel: deze vrouwen zitten niet te wachten tot het ze aan komt waaien, maar creëren zelf hun eigen geluk. 

Daarvoor maken wij een diepe buiging en voelen we een steekje jaloezie: wat een gave carrières! Omdat deze vrouwen zo tof zijn om hun verhalen te delen en meer dames te inspireren, hebben we de stemronde voor TechGirl van de Maand nu geopend. Zo kun jij ervoor zorgen dat jouw favoriete TechGirl een mooi goodiepakket krijgt, en natuurlijk de eer.

Wil je alle inspirerende verhalen nog eens teruglezen? Dat kan!

Lotte de Bruijn: “We moeten ons schamen over het aantal vrouwen in ICT”

Ayana Miller: “Ik had geen idee dat mijn carrière zo’n gekke wending zou maken”

Janneke van Ooyen: “Ik ben blij dat mijn werkgever inziet dat ik veel kan”

Liset Verschoore: “Niet iedereen weet dat ik technisch goed onderlegd ben”

Breng hier je stem uit:

(We tellen alle stemmen op basis van email- en IP adres. We verzamelen deze gegevens niet voor andere doeleinden. Na de stemperiode verwijderen we de e-mailadressen uit ons systeem.)

Belangrijk: Stemmen kan tot en met vrijdag 1 februari 23.59 uur. Op maandag 4 februari maken wij de winnaar bekend in deze blog-post nadat we alle stemmen bekijken volgens onze actievoorwaarden.

 

En de winnares is:

Liset! Van harte gefeliciteerd, we nemen binnenkort contact met je op.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.