vriendinnen op het strand

Stem nu op jouw TechGirl van de Maand!

Augustus was een lange maand en dat betekende hier op TechGirl dat we een extra TechGirl van de Maand-artikel hadden. Maar liefst vier techdames strijden om de felbegeerde titel van TechGirl van de Maand en daar kunnen ze jouw hulp bij gebruiken. Breng nu je stem uit!

MobileMobile

Mariëlle van Dijk deed MBO en is nu developer
Als MBO’er loop je wel eens tegen vooroordelen aan. MBO studies zouden geen echte studies zijn, want: ‘te praktisch’. Ook wordt er in de IT wereld vaak expliciet om HBO+ geschoold personeel gevraagd, want dat zou het minimale niveau moeten zijn om oplossingsgericht te kunnen denken. Helemaal niet waar, zo bewijst potentiële TechGirl van de Maand Mariëlle van Dijk. Zij is met haar MBO-diploma succesvol PHP backend developer geworden.
Annelijn Weerman switchte in de pandemie van toerisme naar tech
Ze hoefde alleen maar trots op LinkedIn te schrijven dat ze haar omscholingstraject met succes had afgerond en ze had de banen voor het kiezen. Dat terwijl onze potentiële TechGirl van de Maand, Annelijn Weerman, een jaar geleden nog in de reisbranche werkte.
Amber van Zutphent: “Een hoger tempo is niet zwaar, maar verfrissend”
Middenin een pandemie niet alleen van werkgever wisselen, maar ook nog eens je manier van werken omgooien. Potentiële TechGirl van de Maand Amber van Zutphent deed het. Ze verliet haar loondienstbaan bij de Rijksoverheid en startte bij detacheerder EIFFEL: “Er werken daar veel jonge mensen en het heeft een leuke dynamiek, dus ik dacht: ik ga het gewoon proberen.”
Wendy Sieverts: “Ik kan meer dan mijn cv laat zien”
Ze werkte meer dan een decennium in data analyse voor commerciële bedrijven, maar wilde graag een maatschappelijke bijdrage leveren. Voor die baan moest potentiële TechGirl van de Maand Wendy Sieverts enorm haar best doen, maar ze heeft hem gevonden én geregeld: Wendy is teamleider Business Intelligence bij de Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken en haar team levert met data een heel belangrijke bijdrage aan de gezondheid van burgers.

De stemronde is gesloten

Stemmen kan niet meer. We feliciteren Wendy met de titel TechGirl van de Maand en zorgen dat er een mooi goodiepakket haar kant opkomt. Bedankt voor het stemmen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten