Hey daar, tech liefhebster! Al een tijdje kan je wekelijks lezen over een tech avontuur dat wij hebben meegemaakt in onze regio. Een nieuwtje hier, een technisch snuisterijtje (heerlijk woord) daar: Overijssel zit er boordevol mee! Nog leukers nieuws: ook jij kan je steentje hieraan bijdragen.

Al eerder las je over uiteenlopende onderwerpen. Er was geen lijn op te trekken, want techniek is zo breed! Zo schreven we over 3d-printers op de basisschool, de techniek op een Bevrijdingsfestival, maar ook over innovaties die hardloopblessures proberen te voorkomen. Dit doen we als ambassadeur voor de provincie Overijssel, die overigens een heleboel leuke tech projecten sponsort. Techniek moet immers gestimuleerd worden om innovatie de kans te geven.

Goed, waar kom jij nu dit plaatje binnen? We laten ons inspireren door vele partijen, maar nog niet door jou: onze trouwe lezer. Woon jij in Overijssel en ken jij een prachtige technische innovatie waar wij vanaf moeten weten? Of ben je ergens anders woonachtig maar heb jij alsnog een goed idee voor een nieuw tech in Overijssel-artikel? Laat het ons dan weten!

Heb je geen idee waar je nou eigenlijk aan moet denken? Lees hier al onze eerdere artikelen in deze reeks!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.