krachtige wifi router

Geen tech stress meer dankzij deze ICT-hulp aan huis!

Hoe vaak moet jij je ouders helpen, wanneer de computer weer eens is vastgelopen? Of dat ze een app willen installeren, maar niet weten hoe dit moet? Hoewel we het met liefde voor ze oplossen, heb je stiekem toch wel betere dingen te doen. Er is een oplossing: een ICT-hulp aan huis. Casa Solutions stuurt zo een “computerdokter” langs je huis, die jou kan helpen.

Casa Solutions

Casa Solutions is een klein bedrijfje in Lettele. De naam zou ontstaan zijn door samenwerking in de Casa te Lettele: een bijnaam voor een plek waar jongeren vaak bijeenkomen. Kevin Daggenvoorde en Twan Munster besloten om samen te gaan werken, en zo ontstond uiteindelijk Casa Solutions. Twan rondde een studie Technische Bedrijfskunde af, en heeft inmiddels 10 jaar ervaring bij Achmea als scrummaster en teamleider van de webdevelopment afdeling. Kevin rondde de opleiding Werktuigbouwkunde af en volgt nu de opleiding Mechatronica. De kennis van deze twee heren is dus zeker goed aanwezig!

Wat doen ze?

Zoals al werd aangehaald, is het mogelijk om een computerdokter langs te laten komen bij jou thuis. Dit kan voor de meest simpele dingen! Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een ander besturingssysteem, of het sneller maken van je computer. Een klein bedragje, en je apparaat werkt weer zoals het hoort.

Dit klinkt al als behoorlijk wat werk, voor maar twee heren. Toch bieden zij nog meer diensten aan. Zo zijn er op het gebied van 3D-printen erg veel opties: je kan een 3D-foto laten printen of een maquette of gewoon iets los 3D-printen. Bovendien kan je van 2D-tekeningen 3D laten maken. Ook voor het bouwen van een mobiele app, of voor goed advies voor het bouwen van je website, kan je bij Casa Solutions terecht.

Zou jij wel een ICT-hulp aan huis kunnen gebruiken?

In 2017 was TechGirl.nl ambassadeur voor Overijssel. Laat je verrassen door onze tech-avonturen in de regio!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.