Acer Liquid Jade Review

[Win] Een smartphone winnen of smart weegschaal?

Ja ja ja! Jij mag het zeggen. Wil je graag een smartphone winnen of een slimme weegschaal? Ho – voor je kiest: laat me even vertellen waarom beide producten zo tof zijn?

De Acer Liquid Jade…
Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan zou de Acer Liquid Jade wel wat voor jou kunnen zijn. Deze lichtgewicht is onder andere gemaakt van curved glas en gaat redelijk lang mee op één oplaadbeurt. Hij bezit die extra snufjes om bij allerlei omstandigheden knappe foto’s te maken zelfs in het donker. Wil je meer weten over dit toestel? Lees dan onze review eens.

… of de Withings Smart Body Analyzer
Een slimme weegschaal… hmmm, dat klinkt interessant. Deze Withings weegschaal houdt niet alleen bij hoeveel je weegt, maar geeft bijvoorbeeld ook een indicatie van je vetpercentage. De weegschaal ziet er mooi chique uit, de kleur is mooi en het ziet er strak uit. Meer weten over dit item? Lees onze review eens.

Jouw mening telt!
Dus… laat ons weten wat jij wilt winnen. Is het de smartphone of de weegschaal?

De prijsactie gaat volgende week van start. De meeste stemmen gelden, dus zorg dat jouw voorkeur wint. Reageer in ieder geval op deze blog en het liefst ook op social media.

Succes!

 1. Ik zou graag de Withings scale willen winnen. Net dat laatste stukje extra motivatie om mijn streefgewicht te halen, want die inzichtelijk heidsfuncites motiveren mij echt wel 🙂

 2. De Acer Liquid Jade smartphone heeft mijn voorkeur en zou ik graag winnen! <3 X

 3. Ik zou de smartphone heel graag willen winnen!! Mijn huidige smartphone is het al een tijdje op aan het geven (terwijl hij pas 2 jaar oud is) het zou echt geweldig zijn als ik hem kon vervangen met deze telefoon!

 4. De Weegschaal! Ik moet 5 kilo aankomen en heb geen Weegschaal 🙂

 5. Mmmm smartphone is wel een leuk speeltje, maar heb al een Nexus 5.
  Eigenlijk is die weegschaal wel erg tof. Je ziet nu telkens meer uitgebreidere weegschalen die bereikbaarder worden voor consumenten. Moet wel zeggen dat ik wel nieuwsgierig ben hoe de weegschaal samen werkt met de app, kan je er ook voortgang op uitlezen en grafieken vanaf lezen? Hij zou wel erg handig zijn, ben net verhuisd en heb nog geen weegschaal!

 6. Niet mijn beste vriend, maar wel erg welkom !
  Ik ga graag voor de weegschaal!
  Manlief moet bijkomen ( zo oneerlijk 😉 ) en ik moet 10 kilo afvallen
  Onze weegschaal is een keer van de trap af gevallen en hij doet het niet meer
  Nu sporten we 4 x per week en kook ik erg gezond en probeer dit vol te houden!
  Met deze weegschaal kun je de vorderingen zien & dat motiveert om goed te blijven doen ( of net niet, maargoed ik geef niet snel op dat scheelt)
  Erg welkom deze weegschaal in ons gezinnetje!!

 7. Hallo!!

  Wat een fijne kado’s geven jullie deze keer weer weg
  Ik zal voor de Smartphone kiezen omdat de mijne best wel al oud is en half dood en dat is niet fijn alles duurt een eeuwigheid vooral als ik op Facebook zit word er soms echt kriebelig van en deze weegschaal is ook top hoor zit meer op dan alleen maar wegen maar ben niet zo bezig met mijn gewicht dus dan is de keuze snel gemaakt
  liefs Babbie

 8. Ik zou graag de smartphone winnen! De mijne begint na bijna 3 jaar ouderdomsverschijnselen te vertonen en ben stiekem al op zoek naar een vervanger, de Acer Liquid Jade zou een fantastische optie zijn!

 9. Goedemorgen, ik zou voor de Smartphone gaan aangezien ik altijd de afdankertjes krijg van de familie ( ook goed) maar een nieuwe smartphone zou ook wel eens prettig zijn, ook om foto’s te maken! 😉 Groetjes Barbara

 10. De smartphone. De weegschaal wordt hier zelden gebruikt. Een gsm is onmisbaar met 3 pubers die overal en nergens zijn. Dan is het altijd mooi als je een goed werkende telefoon hebt. Voordeel is dat je er ook nog mooie plaatjes mee kan schieten

 11. De smartphone (Y)
  Omdat ik de enige 30jarige ben zonder smartfone en als jullie er toch een weggeven kan daar misschien verandering inkomen.
  Wij mannen maken ons niet zo druk om ons gewicht

 12. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook langere tijd neerkeek op Acer. Eigenlijk op alle smartphones die niet Samsung waren. Inmiddels sta ik wel open voor andere smartphones. Waarom? Omdat ik eigenlijk alleen naar muziek luister en foto’s maak met mijn smartphone (naast whatsappen en bellen en mailen). Andere apps gebruik ik zelden meer. Dus ik ben wel benieuwd naar een leuke low-budget ander-dan-wat-ik-gewend-ben-smartphone

 13. Als jullie iemand zoeken om een review te schrijven voor een NOKIA C1 dan ben je bij mij aan het juiste adres, ik ken de do en don ’ts als mijn broekzak 🙂
  Mijn collega wou hem vorige maand even gebruiken en zat met haar vinger over de display te swipen om in het telefoonboek te komen, heel grappig om te zien maar minder grappig als je mag zeggen dat het jouw telefoon is.
  Recent vroeg iemand of ik misschien in het toilet stond omdat het zo vervormde, uhhhh nee ik sta naast de auto (op de klakson gedrukt als bewijs)
  Ik heb hem om bereikbaar te zijn maar de laatste tijd zorgde hij meer voor beschamende situaties, mijn dag kon ook niet meer stuk toen hij in mijn werkjasje verdrukt werd en het scherm in duigen lag, dit was overigens van korte duur want mijn bereikbaarheid buitenshuis is nu dus helemaal 0%, de kans op een nieuw exemplaar kan ik dan ook niet voorbij laten gaan… De review heb ik enkele keren gelezen en met de Acer kan ik weer voor de dag komen.
  Mijn stem gaat dus naar de Acer Liquid Jade!

 14. Een nieuwe smartphone zou echt geweldig zijn! Hij lijkt me echt perfect eindelijk een telefoon die niet meteen leeg is of een slechte foto kwaliteit in het donker heeft! Dit is een TOP telefoon !

 15. Ik zou dolgraag een goede en mooie smartphone winnen, het is 2015 en ik heb nog steeds geen smartphone, dat word dus echt een keertje tijd

 16. Ik heb geen smartphone en zou er dolgraag een willen,maar toch kies ik voor de weegschaal omdat mijn dochter vandaag na een hele lange periode van herstel na een scooterongeluk weer voorzichtig is begonnen met sporten en gezonde voeding en de resultaten van die inspanning graag op de weegschaal af leest.

 17. Ik zou heel erg graag de smartphone willen winnen voor mijn dochter die in thailand woont en geen smartphone heeft.aangezien ze weinig tot geen electriciteit heeft, en haar telefoon voor aan de balie moet opladen is het natuurlijk ideaal dat ie lang meegaat met 1 oplaadbeurt. Ik zou haar hier heel blij mee maken

 18. Voor de slimme telefoon! Want van de weegschalen snap ik helemaal niks van

 19. De weegschaal zodat ik mijn gewicht goed op peil kan houden zoals het nu is.

 20. De weegschaal. Om mijn vetpercentage en gewicht goed te kunnen monitoren. Ik heb de neiging af te vallen. Momenteel moet het ook allemaal weer omhoog. Duidelijke confrontatie zonder vraagtekens is dan wel zo fijn (niet te negeren/ontkennen).

 21. Geen idee of deze prijsvraag nog gaande is, maar die smartphone vind ik wel tof 🙂

 22. Hallo Dana, de prijsvraag is helaas al afgelopen. Binnenkort kun je weer meedoen aan een van onze andere acties!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.