Vote

Wie van deze ambitieuze vrouwen geef jij je stem?

We hebben deze maand op TechGirl maar liefst vier dames gesproken die allemaal lef tonen. Kim zei nee tegen een baan en ging pas akkoord toen ze er iets in zag, Emily gooide haar succesvolle bedrijf compleet om, Letticia heeft er een carrière als vlogger bij en Maike helpt de Nederlandse politie met allerlei cyberzaken. Een flinke kluif dus om een favoriet te kiezen: breng nu jouw stem uit voor de vrouw die jij TechGirl van de Maand vindt.

Maike Borst: “Moord, mensenhandel: ik vind elke digitale puzzel een uitdaging”
Wat doet een operationeel specialist bij de politie? Potentiële TechGirl van de Maand Maike Borst vindt het een wat algemene functietitel, want het werk dat ze doet gaat juist heel diep. Als mensen van de politie vragen hebben over het internet, dan kunnen ze bij Maike terecht. Zij is hierdoor betrokken bij een grote veelzijdigheid aan politiezaken.
Emily Jacometti: “Diversiteit is mijn manier om iets te veranderen in de game-industrie”
Ze wil helden creëren in de echte maatschappij, maar dan wel via een virtuele wereld. Potentiële TechGirl van de Maand en Flavour-CEO Emily Jacometti strijdt voor meer gendergelijkheid en heeft haar focus op gamification. 
Letticia de Hart: “Vrouwen brengen meer empathie naar de IT”
Letticia de Hart timmert keihard aan de weg. Ze doet niet alleen Sales bij iLionx, ze is het gezicht van een steeds groter wordend vlog van het bedrijf. Ze wil hierin laten zien dat de IT meer diversiteit kan gebruiken.
https://www.techgirl.nl/kim-hinsch-een-klein-gebrek-aan-kennis-zorgt-dat-je-open-blijft-staan/

https://www.techgirl.nl/kim-hinsch-een-klein-gebrek-aan-kennis-zorgt-dat-je-open-blijft-staan/

Kim Hinsch: “Een klein gebrek aan kennis zorgt dat je open blijft staan”
Ze is 9 jaar geleden bij Nationale Nederlanden begonnen en heeft zichzelf naar Scrum Master gebokst. Dat was geen voorbedachte rade. Onze potentiële TechGirl van de Maand Kim Hinsch zei zelfs eerst ‘nee’ tegen de baan. Dit is haar verhaal.

De stembussen zijn gesloten

De stembussen zijn gesloten, we feliciteren Letticia én Maike met de gedeelde titel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten