Ook deze maand interviewden we weer een aantal TechGirls om jou te inspireren. Noraly van der Hulst, Gül Akcaova en Nicky ter Maat zijn in de running om de ‘TechGirl van de Maand’ te worden. Wie verdient volgens jou de titel plus bijbehorend prijzenpakket?


We begonnen deze maand met een interview met Noraly van der Hulst. “Voor je het weet, ben je front-end developer”, zo zei ze. Dat ze uit ervaring spreekt, moge duidelijk zijn. Stem op haar als je wilt dat Noraly wint.


Tijdens de Week van de Werkstress spraken wij Gül Akcaova. Ze is founder van de app Mattie – deze app helpt je jouw smartphonegebruik te verminderen. Samen met een ontwikkelaar heeft ze deze app naar de iOS en Play Store gebracht.


Tenslotte kon je ook het interview met Nicky ter Maat lezen. Deze bescheiden ICT-er heeft een prachtig verhaal over learning on the job. Haar staat een mooie carrière te wachten; we kijken uit naar de toekomst!

Je kunt nu een stem uitbrengen

Belangrijk:Stemmen kan tot en met vrijdag 1 december 23.59 uur. Op maandag 4 december maken wij de winnares van deze Maand bekend in deze blog-post nadat we alle stemmen hebben bekeken volgens onze actievoorwaarden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.