Ook deze maand interviewden we weer een aantal TechGirls om jou te inspireren. Noraly van der Hulst, Gül Akcaova en Nicky ter Maat waren in de running om de ‘TechGirl van de Maand’ te worden. Wie verdiende volgens jou de titel plus bijbehorend prijzenpakket?


We begonnen deze maand met een interview met Noraly van der Hulst. “Voor je het weet, ben je front-end developer”, zo zei ze. Dat ze uit ervaring spreekt, moge duidelijk zijn. Stem op haar als je wilt dat Noraly wint.


Tijdens de Week van de Werkstress spraken wij Gül Akcaova. Ze is founder van de app Mattie – deze app helpt je jouw smartphonegebruik te verminderen. Samen met een ontwikkelaar heeft ze deze app naar de iOS en Play Store gebracht.


Tenslotte kon je ook het interview met Nicky ter Maat lezen. Deze bescheiden ICT-er heeft een prachtig verhaal over learning on the job. Haar staat een mooie carrière te wachten; we kijken uit naar de toekomst!

De stemmen zijn inmiddels geteld, dit is de uitslag:


We hebben inmiddels een leuk goodiepakket naar Gül gestuurd. Nogmaals van harte!

Belangrijk:Stemmen kon tot en met vrijdag 1 december 23.59 uur. Op maandag 4 december maakten wij de winnares van deze Maand bekend in deze blog-post nadat we alle stemmen hebben bekeken volgens onze actievoorwaarden.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.