techgirl van de maand

Nieuw: “TechGirl van de maand”

Voortaan interviewen wij iedere week een vrouw die iets leuks kan vertellen over het ’tech wereldje’. Dat kan ook jij zijn! Bijvoorbeeld over een project waar je mee bezig bent, over jouw dagelijks werkleven of studie. Zelfs een tip om betere selfies te maken, zou kunnen meedingen naar… het maandelijkse goodiepakket met veel leuke spulletjes. Wat erin zit, varieert van keer tot keer, maar reken op een heleboel leuke gadgets.

Even op een rij, hoe het werkt:

 1. TechGirl.nl interviewt jou over jouw ’tech’ onderwerp naar keuze
 2. Het interview verschijnt als artikel (bijvoorbeeld in september) op TechGirl.nl
 3. In de laatste week van die maand, kunnen vrienden/familie/anderen op jouw verhaal stemmen
 4. Degene met de meeste stemmen van die maand, krijgt het gadgetpakket t.w.v. honderden euro’s.

Naast dat het leuk is om te winnen, is het natuurlijk ook een mooie gelegenheid om aandacht te vragen voor jouw project. Misschien is het zelfs een goede kans om vrienden/familie eens goed uit te leggen waar je mee bezig bent. En sowieso is TechGirl.nl een leuk platform om met vakgenoten te verbinden en andere inspirerende verhalen te lezen.

Ben je enthousiast geworden of ken je iemand die we écht moeten spreken? Mail ons dan of vul onderstaand contactformulier in. Geheel vrijblijvend.

MobileMobile

*** Wanneer het aantal aanmeldingen hoger ligt dan het aantal beschikbare plaatsen, maakt de redactie zelf een selectie wie er in die maand geïnterviewd wordt ***

Sponsor

We zijn erg blij dat we deze maand Achmea als onze sponsor mogen rekenen. Ze helpen ons een platform te bieden aan IT/Tech talent en om anderen te inspireren. Ik ben enorm trots dat een groot, gerenommeerd bedrijf als Achmea in ons en ons project geloofd. Ik beloof bij deze prachtige verhalen aan jullie!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw emailadres (verplicht)

  Jouw telefoonnummer

  Wil je zelf meedoen aan Techgirl van de Maand of wie geef je op?

  Emailadres van degene die je wilt opgeven

  Waarom doe je deze aanmelding voor Techgirl van de Maand?

  Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.