IKEA Home Furnishings gebouw

Techcadeaus shop je gewoon bij IKEA: dit heeft de meubelgigant zoal

Denk je aan IKEA, dan denk je aan simpele, betaalbare en moderne meubels. Maar IKEA heeft natuurlijk meer te bieden, met name ook op ’t gebied van tech, gadgets en smart home! Ideaal dus voor de leuke cadeautjes voor tijdens de feestdagen. Ben jij op zoek naar betaalbare techcadeaus voor de feestdagen? 🎁 Dit zijn dé techcadeaus die je bij IKEA vindt.

1. ENEBY – draagbare bluetooth-speaker

Heb je een muziekliefhebber in je kring? Wat dacht je dan van ENEBY, de draagbare bluetooth-speaker als techcadeau? Je hebt deze betaalbare topper in de kleuren wit en zwart. Het is een kleine bluetooth-speaker die je bijvoorbeeld aan je tas hangt. Ideaal voor on the go! Je kunt maximaal 15 uur muziek afspelen met volledig opgeladen batterijen, of je sluit de speaker aan op een USB-poort voor onbeperkt luisterplezier.

Wil je iets meer kwaliteit en luister je je muziek toch voornamelijk in huis? Scoor dan de reguliere ENEBY bluetooth-speaker.

2. NORDMÄRKE – Oplaadplaatje voor smartphones en gadgets

Opladen is tegenwoordig helemaal niet meer uitsluitend te doen via een kabel. Je kunt ook opladen via oplaad-‘pads’, zoals de NORDMÄRKE van IKEA. Deze oplader heeft drie oplaadpunten, dus je kunt drie devices tegelijk opladen. Handig! De oplaadplaat is in te bouwen in meubels, maar staat ook mooi op je bureau.

3. TRÅDFRI – Slimme verlichting van Ikea

Philips Hue heeft al een tijdje een concurrent in de vorm van de IKEA TRÅDFRI. En begrijpelijk ook, want de IKEA TRÅDFRI serie werkt als een trein! Met de verbindingshub en de lampen in huis kom je al een heel eind in het betaalbaar slimmer maken van je huis. Daarnaast hebben ze ook draadloze sensoren, afstandsbedieningen, slimme stopcontacten en draadloze dimmers. Qua verlichting is hun repertoire uitgebreid: van simpele spotjes, tot draadstaallampen en volledige kleurenlampen. Superleuk om cadeau te geven!

MobileMobile

PS. wist je dat je de TRÅDFRI-serie kunt koppelen aan je Philips Hue bridge? Jep, dat lees je goed! Als je de Philips Hue al in huis hebt, dan kun je de set simpelweg uitbreiden met de items van IKEA.

En verder…

Natuurlijk zijn er ook andere (non-)technische gadgets te vinden bij IKEA, die ideaal dienen als techcadeau. Denk maar eens aan hun slimme sloten, of uitgebreide assortiment laptophouders.

Wat zijn jouw tips voor techcadeaus? Mist er nog wat in dit lijstje?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.