Ikea Sonos

IKEA en Sonos lanceren een schilderij – mét speaker

Na een tafellamp- en boekenplankspeaker komen IKEA en Sonos nu met een speaker in de vorm van een schilderij. Dat handige en goede producten niet per se lelijk hoeven te zijn weten we al langer, maar deze combinatie maakt het wel heel makkelijk om boxen slim te “verbergen”. Deze speaker is namelijk een waar kunstwerk – letterlijk!

Design en functie

De speaker zit slim verborgen achter een paneel, maar is toch niet meer dan enkele centimeters dik. Het enige dat verraadt dat het geen “gewoon” schilderij is de kabel die onder het product uit komt. De SYMFONISK schilderijlijst met wifi-speaker kan aan de muur worden gehangen of worden neergezet. Het schilderij met speaker is te koop in wit of zwart paneel met daarop een grafisch ontwerp dat geluid visualiseert. Vanaf 1 september verkoopt IKEA ook verwisselbare panelen, zodat je de speaker kunt aanpassen aan je interieur of mood. De prijs hiervan ligt tussen de 14,99 en 29,99 euro en IKEA komt met uiteenlopende designs, van abstracte kunst tot dierenprints.

IKEA Sonos speaker met wifi

De speakerlijst is los te gebruiken of aangesloten op andere Sonos speakers, zowel die van IKEA als andere Sonos speakers. De speaker is te gebruiken via je smartphone en de Sonos-app. Via deze app kun je streamingdiensten zoals Spotify of Apple Music, maar ook andere audio-apps zoals Storytel. Met de app kun je alle speakers hetzelfde laten afspelen of ze juist individueel gebruiken, bijvoorbeeld in de woonkamer een gezellig muziekje en in de kinderkamer een luisterboek.

De schilderijspeaker is vanaf 15 juli te koop in de winkel of op IKEA.nl voor 179 euro. Benieuwd naar andere producten van Sonos of IKEA? We schreven al eerder over deze bedrijven.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.