Vote

Stem nu op jouw TechGirl van de Maand

Deze maand hadden we de kans om met drie gedreven vrouwen te spreken. Marjolein, die eigenlijk het ondernemersschap heel spannend vond, tot ze de keuze had gemaakt. Laura, die op haar 33ste gewoon even een CEO-baan naast haar twee jonge kinderen jongleerde. Maar ook Marian, die zich in allerlei techbanen bewees en nu een eigen platform bouwt. Welk verhaal inspireerde jou? Welke vrouw verdient jouw stem? Breng die dan nu uit!

Let op: het stemformulier vind je door in dit artikel naar beneden te scrollen en het formulier in te vullen.

Marjolein Böggemann: “Ik wilde al langer ondernemen, maar durfde niet”
Marjolein Böggemann is ondernemer en CEO van insmart, een bedrijf dat een product heeft ontwikkeld waarmee installatiebedrijven cv-ketels kunnen beheren op afstand. Enorm disruptive voor die branche, waardoor deze potentiële TechGirl van de Maand wel lef moet hebben om insmart te verkopen. Gelukkig lukt dat goed.
Laura Walter-Goudsmit: “Digitale geletterdheid is geen vast onderdeel van de PABO”
Ze werd op 33-jarige leeftijd CEO van Edutrainers. We spreken potentiële TechGirl van de Maand Laura Walter-Goudsmit over hoe ze dat allemaal heeft aangepakt.
Marian Spier: “Zorg dat jij de baas bent over je geld”
Ze werkt al sinds de jaren 90 in de tech en bouwt nu aan FEM-START, een platform dat van kunstmatige intelligentie gebruikmaakt om vrouwen te trainen op het gebied van financiën. Potentiële TechGirl van de Maand Marien Spier vertelt over haar carrière én over het AI-platform om vrouwen te trainen hoe ze funding op moeten halen.

Stemmen kan nu

Je kunt tot en met vrijdag 28 mei om 23.59 uur je stem uitbrengen. Je mag één stem per persoon uitbrengen. Wij controleren alle stemmen op basis van e-mail- en IP-adres.

    Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.