HONOR x Moschino: speciaal design voor HONOR 20 Pro

HONOR x Moschino: speciaal design voor HONOR 20 Pro

Ook voor de HONOR 20 series gaat HONOR weer samenwerken met Italiaans modehuis Moschino. Er is een design ontworpen, speciaal voor de HONOR 20 Pro variant. En een stijlvolle, I must say. Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Lees dan verder!

HONOR wil zich gaan richten op de jonge doelgroep. Dit gaf HONOR president George Zhao aan tijdens de wereldwijde lancering van de HONOR 20 series in London. Tijdens de presentatie werden beelden getoond van influencers van over de gehele wereld: jonge mannen en jonge vrouwen die sportief, modebewust en onafhankelijk zijn. En bovenal hebben deze jongeren een vrije geest.

HONOR 20 Moschino Edition design en productlijn

Het design van de HONOR x Moschine is luxueus en rebels tegelijk. Zwart met hoogglans lak en speelse, gouden teksten. De lijn bestaat uit een door Moschino ontworpen interface, verpakking, telefoonhoesje en tasje.

Ik mocht ‘m al eventjes vasthouden tijdens de wereldwijde launch. En waar ik de HONOR 20 Pro sowieso een heerlijke telefoon vind, is ook deze variant van Moschino erg tof. Ik ben verder geen fashion-statement queen, maar ik kan me voorstellen dat er heel veel liefhebbers voor dit toestel zijn. En dan is ‘t niet eens vanwege de specs, maar omdat de hele lijn een luxe, rebelse uitstraling heeft.

‘This is not a Moschino…’

“In mijn ontwerpen bij Moschino heb ik gespeeld met de uitspraak ‘This is not a Moschino…’ door het zelfstandig naamwoord te veranderen en vervangen, waardoor er een speelse dialoog ontstond. Voor HONOR wilde ik een klassieke Moschino ervaring neerzetten,” verklaart Jeremy Scott, creatief directeur van Moschino. “Moschino heeft zich sinds het begin uitgedrukt in een creatieve realiteit waarbij het modehuis van ironie, plezier en provocatie zijn sterke kanten heeft gemaakt. ‘This is not a Moschino phone’ past perfect bij het ironische, speelse DNA van het merk en draagt daarbij de unieke, onverwachte stijl van Moschino over,” voegt hij daaraan toe.

Wanneer kun je de HONOR 20 Moschino Edition kopen?

De HONOR 20 Moschino Edition komt binnenkort op de markt. Bezoek eind juni de Moschino winkels in Londen, Parijs en Milaan om de HONOR 20 Moschino Edition van dichtbij te bekijken.

MobileMobile

Over de prijs is nog niks bekend. Eerder schreven we al over de Honor View 20 samenwerking met Moschino.

HONOR x Moschino is het resultaat van de visie die beide bedrijven met elkaar delen: grenzen verleggen binnen (smartphone)design en inspringen op trends.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.