bluetooth in-ears

Lezersreview – Lisette testte de Honor bluetooth in-ears

Zoveel plannen had Lisette met de Honor Sport Pro bluetooth in-ears! Zij kreeg als TechGirl-lezer de kans om de muzikale gadget te ontvangen, in ruil voor een door haar geschreven review. Een plan van aanpak werd opgesteld en Lisette was helemaal ready to go voor de ultieme test. En toen… corona. Hoe heeft ze dan toch deze review voor elkaar gekregen? Ze legt het uit:

Ik zou lekker gaan sporten, fietsen naar het station, daar koffie bestellen om te zien of de oortjes gemakkelijk op pauze kunnen. Muziek luisteren in de trein (bieden ze genoeg power zodat ik me niet hoef te storen aan pubers in de trein?), het huis poetsen en ongegeneerd meezingen, boodschappen doen en series kijken op mijn iPad, terwijl mijn vriend voetbal kijkt (hoor ik nog wat van zijn gekke commentaar?). Alleen toen was er het corona virus en moest ik een andere manier bedenken om de oortjes te testen.

Hoe test ik deze bluetooth in-ears?

Mijn vriend en ik werken nu allebei dagelijkse vanuit huis, aan de keukentafel. We zijn vaak tegelijk aan het bellen. Dit was een uitdaging. Het fijne aan de Honor Sport Pro oortjes is dat ze draadloos zijn en via bluetooth verbinden met elk device. Dus ik kon gemakkelijk, middenin een call met collega’s opstaan, mijn laptop pakken en gewoon doorbellen. Ik ben goed te verstaan door de ingebouwde microfoon en kan mijn collega’s ook goed horen.

Tijdens de lunch probeer ik nu elke dag even te wandelen. Gewoon even weg van het beeldscherm en bewegen. Wat ik fijn vind, is om te lopen met wat muziek. De Honor Sport Pro oortjes komen hier goed bij van pas! Je zet ze makkelijk aan, kunt direct beginnen met koppelen en hij pakt de beschikbare devices in de omgeving op. Wanneer deze gekoppeld is hoor je ‘Your device is connected’, dus Spotify aan en lopen maar. 

Wat ik erg fijn vind is dat dat de oortjes wel met elkaar verbonden zijn met een draad. Ik ben nogal onhandig en die geheel draadloze oortjes raak ik kwijt, maar deze niet! Ze laten ook gewoon omgevingsgeluid door en je kunt mensen op 1,5 meter gedag zeggen.

MobileMobile

Het huis poetsen of even in de tuin werken en ongegeneerd meezingen, dat is een test die gelukkig gewoon door kan gaan. En omdat er bijna niemand op straat is hoort niemand mij lekker vals mee zingen! De oortjes blijven goed zitten, het geluid is goed, er zit een goede bass in de muziek en je kunt tussentijds schakelen wanneer je gebeld wordt. 

Nog een fijne bijkomstigheid is dat de oortjes snel zijn opgeladen. Er wordt een USB-C lader bij geleverd, welke je gemakkelijk koppelt aan je laptop of gewoon via het stopcontact. Over 10 minuten een call, maar zijn je oortjes leeg? Geen probleem, binnen 5 minuten zijn de oortjes zo opgeladen dat je weer een uur kunt bellen. 

Conclusie

Ik ben erg tevreden met deze oortjes en wil geen andere meer gebruiken. Er worden verschillende maten opzetstukjes bijgeleverd, dus voor elke oor grootte past ie. Ze zitten ook heel lekker. Soms krijg ik na een aantal uur oortjes gebruiken zere oren, maar bij deze niet. Daarnaast blijven ze goed zitten en zijn ze geen enkele keer uit mijn oor gevallen. 

Nu in deze corona-tijd worden ze intensief gebruikt. Één minpuntje: het schakelen tussen devices is niet heel makkelijk. Wanneer ze gekoppeld zijn aan een laptop, schakelen ze niet zomaar over naar mobiel. Dan moet je de connectie tussen laptop en oortjes eerst verbreken voordat je je mobiel kunt koppelen. Maar ik vind dit geen probleem. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.