Honor View 20 Review – fashionable Moschino edition

Honor werkt aan een serieuze comeback in Nederland. Op vlot tempo lanceerde het merk enkele toestellen in de afgelopen maanden. De Honor View 20 kun je inmiddels ook kopen. Wat mag je van dit paradepaardje verwachten? Wij deden de test met de fashionable Moschino variant in deze Honor View 20 Review!

Design

Toegegeven: de View 20 is prachtig. Hij heeft een shiny uiterlijk wat meteen opvalt. Ik heb zelf het Moschino model toegestuurd gekregen met een felrode achterkant. Heel bijzonder: afhankelijk van hoe het licht op de achterkant valt, zie je een ‘arrow’ heen en weer glijden over de behuizing. Lastig te beschrijven in woorden, maar kijk vooral even op het TechGirl Instagram kanaal. Daar heb ik een korte weergave geplaatst.

Ook mooi verwerkt: de front camera in deze telefoon. Waar je normaal gesproken vaak te maken hebt met een uitsparing in het design (notch), omdat de camera die ruimte claimt, is daar nu alleen een rondje voor ingepikt. Dat geeft je écht een beeldvullend gevoel.

Mocht ik dan toch een punt van kritiek moeten plaatsen, dan is het misschien de grootte van het toestel. Begrijp me niet verkeerd: de Galaxy S9 en Note zijn natuurlijk ook joekels, maar voor een kleine vrouwenhand is het misschien wat veel om vast te houden. Tja… je vroeg toch om een eerlijke mening?!

Gebruiksgemak

Deze telefoon werkt lekker snel en dat is te merken als je van app naar app springt. Je verwacht enige vertraging op bepaalde punten, maar nee: je moet je koppie er goed bijhouden. Hopsakee, dat is wat we willen zien!

Tja, de interface is wel even wennen wanneer je dit toestel net leert kennen. Honor heeft er zijn sausje lekker overheen geknald, dus van sommige toepassingen is het even zoeken waar je instellingen kunt aanpassen. Alles went, je maakt het jezelf vast eigen. Alleen wel weer even dat koppie om erbij te houden 😉
Leuk, leuk!
Apple was natuurlijk de eerste met de bewegende Animoji. Nu anderhalf jaar later zit het ook in de Honor verwerkt. Je bent dus niet haantje de voorste, maar heel veel Android toestellen bieden dit niet eens, dus leuk is het sowieso. En het is absoluut geen goedkope rip off, je krijgt zeker waar voor je geld.

Camera

48 megapixels, are you for real? Nou… op papier wel. Maar helemaal eerlijk is het niet, want het wordt geforceerd door een slim trucje. Zijn de foto’s dan slecht? Nee, zeker niet. Sterker nog: de foto’s zijn uitstekend van kwaliteit, zelfs als je naderhand inzoomt op de foto. Ook bij donkere omstandigheden ontstaat er geen ruis in de kiekjes.

Speciale aandacht nog even voor de time-of-flightsensor (ToF), die met infraroodsignalen objecten kan detecteren. In theorie kun je er zelfs kijken hoeveel calorieën er in je voedsel zit. Echter; het kost behoorlijk wat stappen om de functie te gebruiken. En helemaal vlekkeloos is ie ook niet. Leuk bedacht, maar minder goed uitgevoerd!

Batterij

De View 20 heeft zeker geen misselijkmakende batterijcapaciteit. Met 4000mAh kom je prima de dag door!

Prijs

De Honor View 20 wordt momenteel voor een prijs van 549 euro aangeboden, bijvoorbeeld bij Bol.com. Daarmee valt hij te vergelijken met de OnePlus 6T. De OnePlus 6T is wel iets krachtiger daarentegen, maar de camerafunctie is bij de Honor View 20 beter.

Conclusie

Nu wil jij weten: moet ik de Honor View 20 kopen of niet? Nou… ben je op zoek naar een krachtig toestel dat ook als eyecatcher dienst doet: dan is deze Honor telefoon echt het overwegen waard. Met deze telefoon weet je zeker dat je aan de verwachtingen van de komende tijd voldoet. Een high-end telefoon voor een prima prijs!

Design
9
Gebruiksgemak
0
Camera
0
Geluid
0
Batterij
8.5
Prijs
7.5
8.3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.