Het is aan jou: wie wordt TechGirl van de Maand?

Een boek schrijven, dat doe je niet zomaar. Het kost het nodige denkwerk, een heleboel tijd en doorzettingsvermogen. Twee van drie potentiële TechGirl van de Maand-kandidaten deden het. En die derde? Die verliet het fantastische Amerika om met haar gezin in Nederland te gaan wonen en werken. Stemmen op jouw TechGirl van de Maand kan nu: wordt het Chantal, Alison of Caroline?

Let op: het stemformulier vind je onder aan dit artikel.

MobileMobile

Caroline Glasbergen: “Complimenten moet je aannemen, niet wegwuiven”
Founder van New Female Leaders, podcasthost, spreker en ondernemer. Potentiële TechGirl van de Maand Caroline Glasbergen heeft een boel ballen in de lucht te houden. “Maar dat doe ik niet alleen hoor. In mijn eentje zou dat zeker niet lukken, ik doe het met een team.”
Alison Tierney: “Niet meer one of the guys proberen te zijn maakte me beter”
Geweldige banen in de IT vind je overal, maar er zijn banen zo speciaal dat je ervoor moet emigreren. Alison Tierney is met haar gezin van de Verenigde Staten naar Nederland verhuisd voor precies zo’n baan. Deze potentiële TechGirl van de Maand is GVP EMEA bij Data Cloudbedrijf Snowflake: “De afgelopen anderhalf jaar waren fantastisch.”
Chantal Schinkels: “Dat mijn mannelijke collega meer verdiende deed pijn”
Verdien jij net zoveel geld als je mannelijke collega’s die hetzelfde werk doen? Potentiële TechGirl van de Maand Chantal Schinkels schreef er een boek over: De IT girl: Hoe overleef je een door mannen gedomineerde werkvloer. 

De stembussen zijn gesloten

We feliciteren Chantal met de titel TechGirl van de Maand september. We nemen snel contact met je op!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.