Vote

Even doen: stem nu op jouw TechGirl van de Maand maart

Thuiswerken is ons allemaal niet in de koude kleren gaan zitten, maar Janneke van den Dool, Deborah Lobry en Richelle Adegeest laten het goed voor ze werken. We spraken deze dames voor onze TechGirl van de Maand-rubriek en ze verdienen allemaal de titel TechGirl van de Maand. Jammer genoeg kan er maar één vrouw als winnaar uit de stembus komen. Wie dat is, dat bepaal jij.

Let op: het stemformulier is gesloten, want de stemronde is voorbij. We feliciteren Richelle van harte met de winst!

Janneke van den Dool: “Ik begreep niet helemaal waar ik aan begon”
Ze is contentmanager bij Centraal Beheer, maar eigenlijk meer webmaster met als specialisatie ‘zoeken’. Wat ze heeft gestudeerd? Journalistiek. Het klinkt niet logisch, maar onze potentiële TechGirl van de Maand Janneke van den Dool zou het niet anders willen. Ze heeft nu helemaal haar plek gevonden, al kwam dat wel met de nodige uitdagingen.
Deborah Lobry: “Je eigen potentie ontwikkelen is het beste wat er is”
Ze werkte voor Fujitsu, IBM en voor een reclamebureau, maar is inmiddels toch weer terug bij tech. Onze potentiële TechGirl van de Maand Deborah Lobry vindt tech enorm interessant. Inmiddels runt ze alweer 19 jaar ArtdCom, een bedrijf in digitale marketing en marketing.
Richelle Adegeest: “Vraag naar de bevestiging die je nodig hebt”
Onze potentiële TechGirl van de Maand Richelle Adegeest werkt bij de bloemenveiling. Gelukkig hoeft ze niet om half zes ‘s ochtends op haar werk te zijn, zoals vele van haar collega’s bij Royal Flora Holland: Richelle is informatieconsultant. Dat is ze niet geworden door af te wachten, maar juist door hard te studeren én feedback te vragen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten