Een jaar na aanvang, blijkt ‘TechGirl van de Maand‘ een gouden zet te zijn geweest. In deze zeer succesvolle interview-reeks belichten (en belonen) we  prestaties van vrouwen in de tech. Wat voor gave dingen zetten zij neer of wat trekt hen zo in de technologie? Om het succes te vieren en om jou als trouwe stemmer te bedanken, koppelden we een extra prijsactie aan deze stemronde vast. Just for once 😉

Hoe werkt het stemmen voor TechGirl van de Maand?

In deze editie van TechGirl van de Maand, kon je stemmen op Merel Toussaint (team Hyperloop), Janien Potter (winnares Hackatrain), Heidi Ulrich (Python ontwikkelaar) of Rosanne van Staalduinen (WordPress bouwer). De dame met de meeste stemmen (op vrijdag 1 september 2017 om 23.59 uur) won de titel ‘TechGirl van de Maand’ en een ontzettend leuk gadgetpakket. De inhoud van dat pakket varieert van keer tot keer, maar goed gevuld, dat is het zeker. Hieronder zie je een sneak peak van wat de Juli winnares thuis gestuurd kreeg:

Je kon tot 1 september stemmen!

Je kon een stem uitbrengen op jouw favoriet tot en met 1 september 2017 (23.59 uur).

  • Er was 1 stem per IP adres mogelijk.
  • Wij controleerden alle stemmen voor bekendmaking van de uitslag.
  • Was stemmen niet mogelijk en wist je zeker dat jouw IP adres nog niet gebruikt was? Je kon de redactie mailen.
  • Met het uitbrengen van een stem, gaf je toestemming voor het 1-wekelijks ontvangen van onze nieuwsbrief.
  • Met het uitbrengen van een stem, maakte je automatisch kans op het winnen van 2 kaartjes voor ons allereerste, fantastische TechGirl event! We gaven 2 setjes van 2 kaarten weg.

Dit is de uitslag:

winnaar augustus 2017

Gefeliciteerd Rosanne!

Winnaars van de allereerste TechGirl tickets

We hebben 2 tickets klaar liggen voor Nadine Zwakenberg. Ook Merel Kaandorp heeft 2 tickets gewonnen door te stemmen op haar favoriete TechGirl! Een mail is naar hen verstuurd.

Deze Techgirl van de Maand stemronde duurde van 28 augustus tot en met 1 september 2017. Op maandag 4 september maakten wij de Techgirl van deze Maand bekend in dit artikel, nadat we alle stemmen bekeken volgens onze actievoorwaarden.
Ook de winnaars van de TechGirl Event tickets maakten we op 4 september bekend!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.