vrouwen en confetti

Drie vrouwen gaven advies: wie wint de titel TechGirl van de Maand?

Deze maand spraken we weer drie vrouwen die in de IT werken. Ze doen dat alledrie op verschillende manieren, maar dit hebben ze in ieder geval gemeen: ze gaven goed advies aan vrouwen die ook die stap willen wagen. Welk verhaal inspireerde jou? Laat nu je stem achter.

Over TechGirl van de Maand:
Elke maand interviewen we vrouwen in de tech. Dat doen we omdat we het belangrijk vinden dat vrouwen gezien en gehoord worden. Slechts 16 procent van de mensen in de Nederlandse techbusiness is vrouw. Als we technologie willen gebruiken, dan moeten we zorgen dat die door een inclusieve groep mensen is gemaakt, die het product of de app van meerdere kanten bekijken. Geen bias, maar een product of dienst voor en door iedereen. Maar ook: een werkgebied waarin iedereen zich welkom voelt. Mede daarom zijn deze interviews zo belangrijk. Laten zien dat het anders kan. En misschien wel: laten zien dat het anders moet.

Stemronde gesloten

De stemronde is gesloten. Er is helaas geen winnares uit de bus gekomen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.