Deze vrouwen trotseerden de coronatijd op hun manier - stem nu!

Deze vrouwen trotseerden de coronatijd op hun manier – stem nu!

We hebben geen makkelijke anderhalf jaar achter de rug, maar toch spreken we veel TechGirls die ondanks corona gewoon van baan durfden te wisselen. Kijk maar naar Alexandra, die bij beeproger begon. En Lotte van Dasler greep corona aan om even haar studie on hold te zetten en zich aan te sluiten bij het Solar Team. Dionne neemt de tijd om haar oma te helpen wat digitaler ingesteld te raken. Ook geen overbodige luxe in tijden van lockdowns. Wiens verhaal vond jij het meest inspirerend? Breng nu een stem uit op jouw favoriete TechGirl.

Let op: het stemformulier zit onderaan dit artikel.

Alexandra van der Zee: “Je hoeft niet altijd gelijk de beste te zijn”
We horen het heel vaak: mensen die middenin de coronavirustijd hebben besloten van baan te wisselen. Potentiële TechGirl van de Maand Alexandra van der Zee deed het ook. Zij is nu marketingmanager bij beeproger, wat ze naast haar master Persuasive Communication doet. Oh ja, en ze runt er ook nog een modeblog naast.

Dionne Bruijn: “Het kost even tijd, maar brengt zoveel”
Als je een drukke baan hebt, dan zou je denken dat je weinig tijd overhoudt voor andere dingen. Dat klopt ook wel, maar toch maakt onze potentiële TechGirl van de Maand Dionne Bruijn extra tijd vrij in haar agenda. Ze geeft haar oma namelijk techlessen.

Lotte van Dasler: “Klimaatdoelen voor 2030? Dat is echt niet snel genoeg”
‘Auto’s op zonne-energie, dat weten we nu wel. Weet je wat we doen? We maken een rijdend huis op zonne-energie.’ Dat is heel kort door de bocht wat er omging in het Solar Team Eindhoven. Potentiële TechGirl van de Maand Lotte van Dasler vertelt er meer over.

Stemmen kan nu

Je kunt tot en met vrijdag 29 oktober om 23.59 uur je stem uitbrengen. Je mag één stem per persoon uitbrengen. Wij controleren alle stemmen op basis van email- en IP adres.

MobileMobile

    Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.