Talking to your computer

Deze vrouwen kozen bewust voor de IT: stem nu!

Soms rol je in een bepaalde baan, maar het komt ook voor dat je er juist heel bewust voor kiest. Liesbeth, Sasja en Bianca kennen dat als geen ander: zij maakten de keuze om voor de IT te gaan. Omdat ze het leuker vonden dan hun vorige werk, omdat ze zagen dat hierin veel werk was of om andere redenen. Stem nu op jouw favoriete verhaal of favoriete TechGirl, want de stemronde voor TechGirl van de Maand is live!

Stemmen kan onderaan dit artikel.

Sasja Stigter: “Iedereen lachte, maar ik ben nu wel IT’er in Nieuw-Zeeland”
Er is zoveel werk in de IT, waarom zou je dat per se in Nederland moeten doen? Potentiële TechGirl van de Maand Sasja Stigter verruilde het Noord-Hollandse Zaandam voor het prachtige Nieuw-Zeeland. Niemand dacht dat ze het echt zou doen, maar inmiddels woont ze er al jaren en werkt ze als freelancer in de IT.
Liesbeth van Tunen: “Ik was liever geen tussenpersoon: ik wilde het zelf oplossen”
Opgeleid in de microbiologie, flink aan de slag in een lab en dan toch merken dat de IT lonkt. Potentiële TechGirl van de Maand Liesbeth van Tunen is inmiddels blij aan de slag als IT-support bij iVention. “Ik was de schakel tussen laborant en IT-afdeling, maar ik merkte dat ik liever geen tussenpersoon was. Ik wilde het zelf oplossen.”
Bianca Welgraaf: “Het is geweldig om met meerdere culturen te werken”
Je hebt al een geweldige baan en dan word je door een ander bedrijf gebeld dat ze je willen hebben. Het overkwam potentiële TechGirl van de Maand Bianca Welgraaf, die IBM uiteindelijk verruilde voor Crayon. Daar kleurt ze nu elke dag haar werk in met veel plezier.

Stemmen

Je kunt tot en met vrijdag 26 november 2021 om 23.59 uur je stem uitbrengen. Je mag één stem per persoon uitbrengen. Wij controleren alle stemmen op basis van email- en IP-adres.

    Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.