Deze vrouwen kiezen hun eigen vrijheid: stem nu!

Deze maand spraken we weer met drie vrouwen die ons enorm inspireren. De één verhuisde naar een ander land om haar dromen waar te maken, de ander durfde de stap te zetten richting crypto. Breng nu je stem uit op jouw TechGirl van de Maand.

Het stemformulier vind je onderaan dit artikel.

Over TechGirl van de Maand:
Elke maand interviewen we vrouwen in de tech. Dat doen we omdat we het belangrijk vinden dat vrouwen gezien en gehoord worden. Slechts 16 procent van de mensen in de Nederlandse techbusiness is vrouw. Als we technologie willen gebruiken, dan moeten we zorgen dat die door een inclusieve groep mensen is gemaakt, die het product of de app van meerdere kanten bekijken. Geen bias, maar een product of dienst voor en door iedereen. Maar ook: een werkgebied waarin iedereen zich welkom voelt. Mede daarom zijn deze interviews zo belangrijk. Laten zien dat het anders kan. En misschien wel: laten zien dat het anders moet.

Stemmen kan nu

Je kunt tot en met vrijdag 28 april om 23.59 uur je stem uitbrengen. Je mag één stem per persoon uitbrengen. Wij controleren alle stemmen op basis van email- en IP adres.

    Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.