Dolenthousiast zijn ze, de TechGirls die we deze maand hebben gesproken over hun passie. Voor Tamar Neter is dat educatie door middel van robots, Tania Asimionesei reist tussen Londen en Dubai om de mooiste websites te coden en Willemijn Schneyder ondersteunt vooral het zakenleven met haar handleidingen-tool. Ze doen alledrie heel verschillende dingen, maar met hetzelfde doel: de wereld beter maken door technologie op een handige manier in te zetten.

Dat is wel een applausje waard en daarom hebben we de stemronde voor TechGirl van de Maand bij dezen geopend. Zo kun jij ervoor zorgen dat jouw favoriete TechGirl een mooi goodiepakket krijgt, en natuurlijk de eer.

Wil je alle inspirerende verhalen nog eens teruglezen? Dat kan!


Tamar Neter: “Technologie gaat om communicatie en daar zijn vrouwen goed in”

Tania Asimionesei: “Coding brengt je wildste ideeën tot leven”

Willemijn Schneyder: “Houd oogkleppen op en bijt je vast”

Breng hier je stem uit:

(We tellen alle stemmen op basis van email- en IP adres. We verzamelen deze gegevens niet voor andere doeleinden. Na de stemperiode verwijderen we de emailadressen uit ons systeem.)

Belangrijk: Stemmen kan tot en met vrijdag 28 december 23.59 uur. Op maandag 31 december maken wij de winnaar bekend in deze blog-post nadat we alle stemmen bekijken volgens onze actievoorwaarden.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.