Wat wilde jij worden toen je klein was? Dierenartsassistente of kapster? Dolfijnentrainster misschien? Het zijn beroepen die tot de verbeelding spreken. Maar om nou in de cryptocurrency, Artificial Intelligence of handige backoffice systemen te stappen? Dat begrijpt niet iedereen. Hoog tijd dus om meer ruchtbaarheid te geven aan het werk van de vier TechGirls van de Maand. Jij kon stemmen op jouw favoriete interview, de winnares won een leuk goodiepakket!

De genomineerden van oktober 2018

Yasemin Yigittop Yasemin Yigittop: “Als je ergens in gelooft, dan neem je risico’s”

Elisa Elisa Zwaneveld: “Blij dat ik kan helpen onze samenleving veiliger te maken”

Iris Zonneveldt Iris Zonneveldt: “Medewerkerstevredenheid is de sleutel tot succes”

Robyn VrouwesRobyn Vrouwes: “Over vijf jaar wordt Voice Assistant volop gebruikt in Nederlandse huishoudens”

De winnaar is inmiddels bekend

Het was een nek aan nek race tussen twee kandidaten, maar er kan er maar een de winnaar zijn. De meeste stemmen gingen uiteindelijk naar Robyn Vrouwes. Van harte gefeliciteerd! We overhandigen het goodiepakket zo snel mogelijk aan haar.

Vanaf 26 november weer een nieuwe stemronde!

(We telden alle stemmen op basis van email- en IP adres. We verzamelden deze gegevens niet voor andere doeleinden. Na de stemperiode verwijderden we de emailadressen uit ons systeem.)

Belangrijk: Stemmen kon tot en met vrijdag 2 november 23.59 uur. Op zaterdag 3 november maakten wij de winnaar bekend in deze blog-post nadat we alle stemmen bekeken volgens onze actievoorwaarden.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.