Gebruik van laptop en telefoon op terras

Breng nu je stem uit op jouw TechGirl van de Maand

Je eigen bedrijf starten, het is voor veel mensen een brug te ver. Het gaat ook wel gepaard met de nodige risico’s. Micky deed het en krijgt steeds meer naamsbekendheid met Minite. Ook in loondienst zijn er diverse TechGirls die hun mannetje staan: zo helpt Victoria mensen digitaal te koppelen aan hun zorgverlener via BeterDichtbij. Sofie kiest op haar beurt voor een tussenweg: zij werkt nu gedetacheerd door Luminis bij Bol.com om ervoor te zorgen dat er geen nepproducten in de shop komen te staan. We hebben deze maand alledrie de vrouwen gesproken en zij waren bereid om hun verhaal te doen. Wie is jouw TechGirl van de Maand? Breng nu je stem uit!

De stemronde is gesloten.

Sofie van den Borne: “Sinds ik in de IT werk zit er elke dag een recruiter in mijn mail”
Als je ontwikkelaar wordt, dan heb je meerdere keuzes: ga je in loondienst, ga je gedetacheerd of word je zzp’er? Potentiële TechGirl van de Maand Sofie van den Borne koos ervoor om bij Luminis aan de slag te gaan, een detacheerder waar je je collega’s echt leert kennen. “Ik vind het fijn om meer contact te hebben met mijn werkgever en collega’s.”
Micky Chen: “Je moet een idee onderscheiden van de executie”
Weet je nog dat je studeerde en op zoek was naar een bijbaan? Dat was vaak een flinke klus als je iets wilde doen dat bij je opleiding paste. Potentiële TechGirl van de Maand Micky Chen had datzelfde probleem en daaruit ontstond haar bedrijf Minite: “Ik wil studenten helpen aan flexibele bijbanen die bij hun studie passen.”
Victoria Alexander-Thijssen: “Techniek is meer dan programmeren”
Vergeet je wel eens een vraag te stellen bij de dokter? Ga je daarna zelf maar googelen? Voor je het weet heb je allerlei narigheid aan je broek (terwijl het in werkelijkheid waarschijnlijk wel meevalt). Potentiële TechGirl van de Maand Victoria Alexander-Thijssen werkt bij BeterDichtbij, een app om mensen makkelijk in contact te brengen met zorgverleners voor kleine vragen.

De stemronde is gesloten

Gefeliciteerd Victoria, jij bent TechGirl van de Maand juli 2021!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten