Voor wie ons volgt deze dagen: wat een toffe nieuwtjes hebben we alweer gezien! Van smartphones tot smartwatches, van Virtual Reality tot weet ik veel wat nog meer. Sick gewoon. Ach… misschien vind ik gewoon alles leuk 😉 Ik ben eigenlijk wel benieuwd: van welke blog werd jij enthousiast? Waar wil jij meer over weten? Techgirl serveert het nieuws voor jou namelijk! Win een Honor 6 Plus als we jouw idee het beste vinden!

Win een Honor smartphone. Maar hoe dan?
We gaan het deze keer niet gemakkelijk maken. Dat mag ook wel, want deze gadget heeft een consumentenadviesprijs van 399 euro! Say wuttt?!

1) Zet in deze Facebook-post jouw meest favoriete Techgirl-artikel aller tijden (dat is een opgave, I know)
2) Deel dat Techgirl-artikel ook even met je vrienden

That’s it. Viel eigenlijk nog wel mee. Denk ik 🙂

Belangrijke info: deze prijsvraag is geldig van 3 t/m 7 september 2015. We kiezen één prijswinnaar – die wordt op 8 september bekend gemaakt via een Facebook-post. We hebben een paar actievoorwaarden opgesteld: die vind je hier

6 reacties

 1. Jack

  Ik zou graag meer willen weten over hologrammen. In Science Fiction films (zelfs de allereerste StarWars film) zijn ze geregeld te zien. Het lijkt heel futuristisch, maar ik heb gehoord dat er binnenkort smartphones op de markt komen die hologrammen kunnen displayen. Dat lijkt me echt supervet. Maar klopt die informatie? En hoe werkt dat precies met hologrammen?

  Beantwoorden
 2. Linda Venrooy

  Wooh wat een super leuke actie! Ik volg je blog al een poosje (ik ben zelf ook zo’n meisje dat technische snufjes en gadgets te leuk vindt en zich stiekem af en toe wel een beetje een nerd vindt…) en het was inderdaad even nadenken welke blog ik het leukste vond. Maarre, ik vond de blog van de week over de nieuwe LG koelkast wel erg gaaf, omdat ik dat echt zo’n geweldig idee vindt!! Dubbele deuren, hoe ideaal en hoe tof bedacht & gemaakt! http://www.techgirl.nl/lg-presenteert-groene-koelkast/

  Maar het leukste vond ik tot nu toe deze zeer herkenbare blog van je over plantjes (en huisdieren, hahaha) en over de Planty (wat een uitvinding!) : http://www.techgirl.nl/planty-houdt-al-jouw-planten-groen/

  Groetjes Linda! 🙂

  Beantwoorden
 3. Marieke Slater Kok

  Wat een mooie actie en wat is dit toch een leuke site. Ik vond/vind de blog van “het is officieel, ik ben vet” indrukwekkend. Ik ben gaan sporten en op mijn eten gaan letten.

  Beantwoorden
 4. Melissa

  Wat leuk! Een nieuwe gsm is helemaal top de mijne is op vakantie gestolen #drama!! Maar het leukste artikel kiezen is inderdaad wel pittig aangezien er heel veel leuke nuttige info op jullie site staat steeds weer 🙂 Maar ik denk dat dit artikel –> http://www.techgirl.nl/hoe-om-te-gaan-met-een-klantenservice/ heb toevallig laatst een hele hoop gedoe gehad met de klantenservice van ziggo en het is inderdaad opgelost d.m.v de chat haha dus goede tips en blogs !!! Want na 10x een half uur in de wacht staan en dan iemand aan de lijn krijgen die niks weet ik super irri vooral als je in de pauze van je werk belt! Drama! Dus via de chat of mail werkt vele malen beter!

  Beantwoorden
 5. Linda Willemina

  Een honor 6 plus! Woehoeee!!!! Ik doe mee! Buiten leuke artikels hebben jullie ook echt hele gave kansen en acties met super mooie prijzen! Daar allereerst al een dikke vette extra duim voor! Maar het artikel wat ik in mijn favorieten heb staan (nog steeds) zijn deze video`s die hebben mij goed geholpen http://www.techgirl.nl/4-videos-waarmee-je-zeker-in-shape-blijft/ vooral de 1 na laatste is een echte killer work out :-) Super handig want ik wil altijd wel in vorm blijven en met een drukke baan is het handig als je deze video thuis kan kijken ipv dat je weer weg moet naar de sportschool! TechgirlNL niet alleen een “nerdy”site maar ook veel leuke acties hele leuke lifestyle blogs ! Het leukste vind ik nog de manier van schrijven, het leest lekker weg en iedereen begrijpt het …..

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.