draadloos opladen

Very (home) smart die Ikea!

Bedrijven moeten met de tijd mee uiteraard. De één heeft daar meer moeite mee dan de ander. Ikea gaat het echter makkelijk af. Onder de noemer ‘home smart’ creëren zij continu innovatieve en slimme oplossingen die het dagelijks leven thuis makkelijker en beter maken. De nieuwe wireless charging designcollectie is onderdeel van deze noemer ‘home smart’. En smart is de collectie van Ikea zeker.

Met deze lijn meubels kun namelijk je mobiel en tablet draadloos opladen. Hoe werkt dat? Indien je telefoon beschikt over een ingebouwde Qi standaard dan hoef je, je telefoon alleen maar op het plus teken te leggen en voilà! Je telefoon laadt op. Beschikt je telefoon niet over deze ingebouwde standaard? Niet getreurd Ikea heeft ook speciale oplaadhoesjes ontwikkeld die je eenvoudig om je iPhone of Samsung toestel doet. Drie keer raden welke toestellen dus helaas (nog) niet over een ingebouwde Qi standaard beschikken…

MobileMobile

De collectie bestaat op dit moment uit onder andere een nachtkastje en een bureaulamp met ingebouwd oplaadstation. Maar je kan ook kiezen voor een aantal losse mobiele oplaadstations die je overal in huis kunt neerleggen. Op deze manier kun je thuis toch wat losse kabels wegwerken. Ideaal dus. Bovendien zien de meubels er ook nog eens hartstikke leuk uit. Ik zeg win-win.

Rij nu niet gelijk met piepende banden naar de Ikea. De collectie is namelijk pas verkrijgbaar vanaf 15 april en de verkoopprijzen zijn helaas nog niet genoemd. Maar ik kan in ieder geval niet wachten om mijn huis weer wat slimmer te maken met behulp van de Ikea.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.