Twitter says no: meerdere tweets tegelijk versturen niet meer mogelijk

Volgens de nieuwe regels van Twitter, die gisteren bekend werden gemaakt, mag je dezelfde tweet niet meer versturen vanaf meerdere accounts tegelijk. Ook is het simultaan liken van tweets, volgen van accounts en retweeten (straks) niet meer mogelijk. 

Met de nieuwe regels wil Twitter ongewenste activiteiten (bijv. spambots en dubbele content) voorkomen. Uitzondering op de regels zijn waarschuwingen over noodgevallen, het weer of aankondigingen van openbare diensten.

Tweetdeck

Deze optie wordt vooral gebruikt in het populaire Tweetdeck, waarbij je eenzelfde tweet direct vanaf meerdere accounts kan versturen, liken of retweeten. Bij het schrijven van dit artikel heeft Twitter deze opties al uit hun eigen Tweetdeck-app gehaald: ik kan geen testtweetje sturen vanaf meerdere accounts tegelijk.

MobileMobile

Ontwikkelaars van applicaties en services die hier nu gebruik van maken hebben tot 23 maart om hun software of app aan te passen.

‘Oh no’ of ‘Niks aan de hand’?

Ik moet zeggen dat ik weinig gebruik maak van de bulkactie als ’t gaat om het versturen van een tweet, maar ik vond ’t wel altijd fijn dat ik een volger vanaf meerdere accounts kon volgen. Hoe denk jij hierover? En ehh, TechGirl is gewoon te vinden op Twitter hoor -> www.twitter.com/techgirlnl

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten