online shoppen

TechGirl Podcast – Social commerce in vogelvlucht dankzij corona?

In corona-tijd viert e-commerce hoogtij, zo hebben verschillende webshops en supermarktketens al ondervonden. Ook social commerce groeit exponentieel. Veel van die betalingen kunnen met PayPal worden afgerekend, dus ook dat bedrijf zal er niet minder van worden, zou je denken. Maar dat het allemaal lang niet vanzelfsprekend is, dat legt Joachim Goyvaerts uit in de TechGirl Podcast uitzending van deze week.

Als Director van de Benelux en Ierland ziet Joachim grote verschuivingen ontstaan in het e-commerce landschap. Waar pre-corona megawinst werd gemaakt door festivals, gebeurt dat nu niet meer. En veel kleine ondernemingen hebben juist nu hun business ‘online’ gebracht, waardoor er een enorme groei in nieuwe PayPal accounts ontstond. Al deze bedrijven moeten de juiste PayPal ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Een heel team zit klaar om dat in goede banen te leiden, maar hoe leid je eigen personeel goed op als je ze niet face to face mag inwerken? Etc.

Heel wat vraagstukken in korte tijd dus. En nieuwe rages lijken ontstaan. Hoe kijkt Joachim daar tegenaan? – Je hoort het in de TechGirl Podcast!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.