Afbeelding van HP 970 toetsenbord op een groene achtergrond.

Review: HP 970 programmeerbaar toetsenbord, een goede investering?

Afgelopen tijd testte TechGirl Hilde het HP 970 toetsenbord en de HP 930 muis uit. Ze was benieuwd hoe deze producten haar productiviteit tijdens het thuiswerken vergroten. In dit artikel lees je de review van het HP 970 toetsenbord.

Het HP 970 toetsenbord is een draadloos en programmeerbaar toetsenbord. Het heeft een lichtgewicht ontwerp waardoor het eenvoudig is om mee te nemen en te gebruiken op verschillende locaties. Het toetsenbord kan met drie apparaten tegelijk verbinden: twee via Bluetooth en een via een USB-dongel. Op deze manier kan je afwisselen met welk apparaat je werkt en op welke manier je wilt werken.

Voordelen van HP 970

Een van de voordelen van het HP 970 toetsenbord is de programmeerbare functie, waarmee je zelf de kleuren kan instellen. Dit betekent dat je het toetsenbord aan je persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen en het kunt gebruiken in verschillende omgevingen. Daarnaast kan het toetsenbord zich door de smart-sensoren ook aanpassen aan het omgevingslicht. Zo licht het toetsenbord bijvoorbeeld meer op zodra het donker wordt in mijn kamer.

Een ander belangrijk aspect van het HP 970 toetsenbord is de draadloze connectiviteit. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de wirwar van draden op het bureau en dat is superfijn! De connectiviteit is betrouwbaar en het toetsenbord reageert snel op mijn aanslagen. Via USB-C kan je het toetsenbord weer opladen. In totaal hoef je het toetsenbord maar eens in de 6 maanden op te laden.

Smiley knop

Een ander opvallend kenmerk het toetsenbord is de smiley-knop. Dit vind ik een leuke en eenvoudige manier om emoticons in mijn berichten te gebruiken. De knop is gemakkelijk te vinden en te gebruiken, waardoor je je berichten snel kan opleuken.

Prijs

Hoewel het HP 970 toetsenbord enkele indrukwekkende functies heeft, is er ook een nadeel: namelijk de prijs. Het toetsenbord kost 124,99,- euro en is hiermee wel een duur toetsenbord. Misschien dus niet voor iedereen de beste optie. Echter vind ik het de prijs wel zeker waard.

Conclusie

Al met al is het HP 970 toetsenbord een solide keuze als je op zoek bent naar een draadloze en programmeerbare optie. Het lichtgewicht ontwerp, de draadloze connectiviteit, de smiley-knop en de programmeerbare kleuren zijn allemaal positieve kenmerken die zorgen dat ik het fijn en lekker vind werken. Hoewel de hogere prijs een nadeel kan zijn, wegen de voordelen zwaarder. Dit maakt het HP 970 toetsenbord een goede investering als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaand toetsenbord.

Lees ook:

Afbeelding van HP 970 toetsenbord op een groene achtergrond.
Review: HP 970 programmeerbaar toetsenbord, een goede investering?
Pluspunten
Programmeerbaar
Draadloze connectiviteit
Batterijduur van 6 maanden
Smiley knop
Minder positief
Prijs redelijk aan de hoge kant
8.5

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.