Weleens met een head up display gereden? If yes: hoe fijn was dat?! En stijlvol is ’t ook, zo’n projecterend schermpje op je dashboard. Maar goed… wie heeft het budget ervoor? Wij in elk geval niet. Toen Anke zo’n DIY setje bij de Action tegenkwam, dook ze erop en nam ze het meteen mee naar huis. Maar ja… is het zijn prijs ook waard? Je kunt het zien in bovenstaande review!

Design van het head up display

Mwah, op het eerste gezicht lijkt het design van dit head up display prima in orde. Ja, hij is wat dik aan de onderkant, maar hij plakt lekker goed op het meegeleverde pad. De constructie voelt ook stabiel. Je zou denken dat het tip top in orde is…

Gebruiksgemak

Tja, gebruiksgemak? Het is niet moeilijk de constructie in elkaar te zetten. Alleen dan… je begint te twijfelen over wat je allemaal verkeerd doet, want het head up display werkt voor geen meter. Wat ik ook probeer, het head up display-effect blijft uit.

Prijs

De Action head up display kost maar 2,95 euro. Lekker goedkoop dus!

Conclusie

Goedkoop is duurkoop, en deze keer klopt het gezegde echt. Wat ontzettend jammer dat dit systeem totaal niet werkt. Het had mij wel leuk geleken, zo’n head up display in mijn autootje!

Review - Head up display van de Action
Design6
Gebruiksgemak1
Prijs6
2.5Totale score

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.