Kerstverlichtin Action in rendiergewei

Kerstverlichting van de Action: blijft die branden?

Nu de Sint uit het land is, wordt het tijd om de kerstboom op te tuigen. Wellicht herken je het en valt de kerstboom net zoals bij deze TechGirl ieder jaar groter uit dan verwacht, waardoor het een kunst is om de kerstlampjes gelijk te verdelen over de boom. Het assortiment kerstverlichting van de Action is zo groot dat je (bijna) altijd de passende verlichting voor jouw kerstboom zal vinden. TechGirl heeft voor jou getest of de kerstverlichting van de Action blijft branden.

Kerstverlichting op stroom

De Kerstverlichting warm-wit hebben we uitvoerig getest over 3 weken. Deze kerstverlichting van de Action bestaat uit 100 ledlampjes over een snoerlengte van 10 meter. Deze kerstverlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en werkt op stroom. De ledlampjes zijn extra zuinig, waardoor ze tegen lage kosten langdurig gebruikt kunnen worden voor een echte kerstsfeer in huis.

Kerstverlichting warm-wit in kerstboom
Kerstverlichting warm-wit: 7.4 meter, 100 led lampjes.

Naast de kerstverlichting warm-wit hebben we ook de Luxuriance Lights kerstverlichting Regular uitvoerig getest. Deze kerstverlichting van de Action heeft met 140 ledlampjes over 13.9 meter meer lampjes dan de vorige kerstverlichting warm-wit. Ook kan deze kerstverlichting weer zowel binnen als buiten gebruikt worden en werkt deze eveneens op stroom. Ideaal als je decoratieplannen ieder jaar wisselen. Daarnaast heeft de Luxuriance Lights 8 verschillende lichtstanden. Deze verlichting is iets minder warm dan de vorige.

Luxuriance Lights kerstverlichting Regular Action
Luxuriance Lights kerstverlichting Regular: 13.9 meter, 140 led lampjes. Ijspegelverlichting niet van Action.

Kerstverlichting op batterijen

De Decorative Lighting met 20 ledlampjes over ruim 2 meter hebben we gebruikt bij het maken van een rendier. De helderheid van de lampjes is zeer goed en het geeft mooi warm-wit licht. Daarnaast zijn de ledlampjes erg zuinig. Deze kerstverlichting van de Action is al 3 weken in gebruik en de batterijen hoeven nog steeds niet vervangen te worden. Omdat we de lampjes zo mooi en handig vonden, hebben we voor een bruidscadeau wederom de Decorative lighting kerstlampjes van de Action gebruikt. Met deze lampjes kan je echt alle kanten op! Gebruik ze in een klein kerstboompje, knutsel zelf (kerst)decoratie of gebruik ze in een bloemstuk. Doordat de lampjes zo’n mooi licht geven, energiezuinig zijn en budgetvriendelijk zijn, kan het echt allemaal!

Hou jij meer van kleurrijke kerstverlichting? Afgelopen jaar hebben we toen de Sint stiekem nog in het land was, deze kerstlampjes van de Action getest. Deze kleurrijke kerstverlichting van de Action is gelukkig nog steeds in het assortiment. In de boot hebben we de Multicolor draadverlichting van wel 5 meter lang verwerkt. Deze kerstlampjes van de Action hebben 100 ledlampjes met mooie kleurtjes. Het handige aan deze draadverlichting is dat je het draad kan buigen en daarmee vormen. Daarnaast zit er een timer op de controller, waarmee de tijd handig ingesteld kan worden. De draadverlichting heeft vorig jaar ongeveer 14 avonden aangestaan. Het licht is mooi helder en de lampjes werken nog steeds, ondanks dat het al een jaar geleden is.

Gekleurde kerstlampjes in cruiseboot surprise
Multicolor draadverlichting: 5 meter, 100 led lampjes.

Conclusie

De Action kerstlampjes blijven zeker branden en nog mooi ook! Het maakt niet uit of je voor snoerverlichting, draadverlichting, kerstlampjes op batterij of kerstlampjes op stroom kiest. Ze werken allemaal perfect! Mooi warm licht of kleurtjes, het kan allemaal. Bovendien blijven de lampjes op batterij lang branden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.