Razer kondigt slim mondkapje aan op CES21

Razer kondigt slim mondkapje aan op CES21

Razer toont dit jaar tijdens CES21 twee nieuwe laptops, de Blade 15 en Blade Pro 17 en twee nieuwe innovatieve concepten. En één van die innovatieve concepten, die springt er wel uit. Dat is namelijk het slimme mondkapje. What? Lees maar mee!

Project Hazel: het slimme mondkapje van Razer

Tijdens CES21 kondigde Razer Project Hazel aan: ’s werelds slimste mondkapje. Dit mondkapje verbetert het draagcomfort en biedt adembescherming van medische kwaliteit. Dat is natuurlijk altijd mooi, maar wat maakt ’t dan een slim mondkapje? Nou, dankzij de afneembare en oplaadbare actieve ventilatoren en Smart Pods wordt de luchtstroom gereguleerd. Daarnaast wordt met behulp van een ingebouwde microfoon en versterker de spraak van de gebruiker verbeterd, zodat deze duidelijk kan communiceren.

Project Brooklyn: Razer’s nieuwste gaming-stoel

Daarnaast toonde Razer Project Brooklyn: een compacte, integrale gamingstoel die zorgt voor een compleet nieuwe game-ervaring (aldus het bedrijf zelf). Dat ziet er vet uit! De stoel kan worden omgevormd tot een gaming-station met een uitrolbaar scherm van 60 inch. Verder is in de stoel tactiele feedback ingebouwd (yeeeeeess), zodat je tijdens het gamen trillingen voelt tijdens spannende momenten in het spel. Daarnaast heeft de stoel handige armleuningen die kunnen worden uitgeklapt tot tafeltjes.

MobileMobile

Project Brooklyn

Twee nieuwe laptops: Blade 15 en Blade Pro 17

Razer introduceerde tijdens CES21 de nieuwe Razer Blade 15 en Razer Blade Pro 17. Deze gaminglaptops beschikken over de nieuwe NVIDIA GeForce RTX 30 Series Laptop GPU’s. Om de krachtige nieuwe GPU’s te kunnen benutten, zijn de laptops voorzien van nieuwe display-opties met hogere verversingssnelheden en hogere resoluties.

Nog even over dat slimme mondkapje…

Vanaf het begin van de coronasituatie heeft Razer een proactieve rol gespeeld in de strijd tegen COVID-19. Zo heeft het bedrijf zijn productiefaciliteiten omgebouwd om gecertificeerde medische maskers te produceren. Daarnaast heeft Razer een miljoen chirurgische gezichtsmaskers gedoneerd aan de gezondheidszorg in het kader van zijn Razer Health-initiatief.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten