Razer Hunstman toetsenbord

Nooit meer kabelstress dankzij de Razer Base Station Chroma!

Wanneer je een gesprek hebt met een PC-gamer hoor je vast en zeker de term cable management voorbij komen. TechGirl Sam is zo’n PC-gamer en kabels zijn ook een van haar uitdagingen. De Razer Base Station Chroma is niet alleen handig voor haar headphone maar helpt haar ook met haar cable-management

Mooi plekje voor mijn headphone

Wie wel eens vaker een artikel van mij heeft gelezen, weet dat ik naast games ook een flinke voorliefde voor headphones heb. Toch heb ik geen mooi systeem thuis voor mijn groeiende collectie.

Daar brengt de Razer Base Station Chroma Quartz edition eindelijk verandering in, althans voor mijn eveneens Quartz kleurige Razer Kraken Pro V2 dan. Het is nu echt een waar Chroma feestje op mijn bureau waar mijn PC Gaming set-up te bewonderen is. De Razer Base Station staat nu heel mooi naast mijn beeldscherm en daar hangt mijn Razer headphone mooi aan te bungelen. Veel beter dan deze gewoon op het bureau te gooien.

Cable management en USB-poorten

Mijn gaming set-up verandert met enige regelmaat en is nooit klaar. Eens in de zoveel tijd komt er weer een superhandig nieuwe peripheral (keyboard, gaming muis, verlichte muismat etc) die ik moet hebben. Maar ja, ieder apparaatje heeft toch ook een USB-poort nodig om te functioneren. Zo kan het toch een keer voorkomen dat je net een USB-poort tekort komt, om nog maar niet te spreken over de kabels over je bureau naar je PC-kast.

Naast een handige houder voor je headphone heeft de Razer Base Station Chroma nog een extra functie. Hij heeft namelijk maar liefst drie USB-poorten waardoor je nog drie extra peripherals kan aansluiten. Dit maakt je cable management op je bureau ook een stukje makkelijker.

Chroma feestje in mijn game room

Zoals gezegd is mijn game room nog niet klaar; ik moet zelfs nog steeds een lamp ophangen. Maar dankzij mijn Razer Chroma peripherals heb ik bijna geen lamp meer nodig. Ik kan Chroma lichtjes in allerlei kleuren en loops laten schijnen, bijvoorbeeld roze met regenboogkleurtjes.

MobileMobile

Ook de Razer Base Station heeft Chroma verlichting die vanonder het voetje vrolijk naar buiten schijnt. Deze kan je uiteraard ook met Razer Synapse helemaal instellen naar wens. Met de Razer Synapse kan je zelfs je Chroma verlichting laten meekleuren met de game die je speelt.

Fraai design

Naast dat de Razer Base Station Chroma prachtige  kleuren uitstraalt vanonder zijn voetje, is deze ook zonder de lichtshow een fraai en degelijk stukje design. De quartz kleur is niet te zoet en ook weer niet te zacht of oubollig. In combinatie met het stevige materiaal ziet de quartz kleurige Base Station er heel strak uit.

Het ontwerp is ondanks zijn RGB kleuren ook subtiel genoeg om je headphone tot zijn recht te laten komen. Uiteraard mag het ontzettend herkenbare Razer logo niet ontbreken. Voor de Razer fans: je krijgt hele gave Razer-stickers meegeleverd. De Razer Base Station neemt ook niet te veel plaats op je bureau in, waardoor het een echte ruimtewinner is in plaats van nog meer opvulling.

Conclusie

Hoewel 89 euro veel lijkt voor een headphone-houder is de Razer Base Station Chroma wel wat meer dan alleen maar dat. Naast dat je hierdoor eindelijk een mooie plek hebt voor je headphone, is de Razer Base Station Chroma ook een handig USB-poort device voor maar liefst drie extra USB-apparaten. Zo kan je toch nog die grappige USB-ventilator aansluiten op je PC voor wat verkoeling deze zomer. Ik ben heel blij met de Razer Base Station Chroma en ga nu zeker ook wat verzinnen voor mijn overige headphones.

Design
8.2
Functionaliteit
9
Duurzaamheid
8
Prijs
7.3
8.1

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten