kinderkoptelefoon

Muzikale bloemen met de Trust Kinderkoptelefoon

Net als mama begint mijn dochter ook steeds meer een voorliefde voor technologie te krijgen. Met name headphones en gaming devices. Hoe leuk is het dan als je voor Techgirl een Trust Spila kinderkoptelefoon mag testen met vrolijke bloemen erop?

Fleurige kinderkoptelefoon

Hoewel ik heel hard riep dat ik geen roze dingen zou gaan kopen voor mijn dochter, zie ik dat het er langzaam maar zeker toch in sluipt. Dus toen er gekozen moest worden tussen een van de drie kleuren heb ik toch maar gekozen voor de fleurige bloemen kinderkoptelefoon. Je hebt er ook nog een met stoere auto’s en een hele snoezige met giraffe patroon. Mijn dochter was ontzettend blij toen ze de roze gekleurde verpakking zag. We hebben samen de kinderkoptelefoon uitgepakt en wat mij meteen opviel was hoe licht de koptelefoon was. Maar ook dat ik hem minder stevig vond aanvoelen dan de koptelefoons die ik zelf gebruik. Voor mijn dochter maakte dit nog niet zoveel uit; de koptelefoon was roze en had bloemetjes erop. Zoals het spreekwoord al zegt: een kinderhand is soms snel gevuld.

Een kind kan de was doen

De eerste keer dat ze de koptelefoon opzette vond ze hem minder fijn op haar oren zitten. Gelukkig kon ze de koptelefoon makkelijk snel zelf aanpassen tot ze hem beter vond aanvoelen. Toch duurde het even voordat ze echt het gevoel had dat de koptelefoon fijn zat. Dit veranderde snel toen ik een oude MP3-speler gevuld had met liedjes van K3, Mega Mindy en Kinderen voor Kinderen. Het is dat ze van mij niet altijd met een koptelefoon rond mag lopen – althans nog niet – anders was de koptelefoon en MP3-speler overal mee naartoe genomen. Het fijne aan de Spila koptelefoon voor kinderen is dat er een ingebouwd volumelimiet in zit, maximaal 85 dB. Hierdoor bescherm je de gevoelige oortjes van je kinderen en krijgen ze de kans om dit later alsnog te vergallen door geen oordopjes in te doen bij een concert van hun favoriete band. In het snoer zit een volumeregeling en mijn dochter had dat al snel onder de knie.

Wat vindt mama

Ik vind het heel fijn dat er een ingebouwd volumelimiet op zit. Door die ingebouwde volumelimiet kan mijn dochter gewoon muziek luisteren en mij toch nog horen als ik haar roep. Het materiaal voelt licht aan maar hierdoor ook niet stevig. Nu heb ik gelukkig een dochter die voorzichtig met haar spullen omgaat; alles heeft een plek en systeem bij haar. Maar ik kan me voorstellen dat er kinderen vanaf 4 jaar – bij Trust hebben ze de kinderkoptelefoon dit leeftijdsadvies gegeven – zijn die er wat baldadiger mee omgaan. Nu heeft de Trust Spila koptelefoon wel een garantie van 2 jaar; dat is ergens dan weer geruststellend voor me. De koptelefoon heeft een prijs van 24,99 euro en tot nu toe zie ik dat mijn dochter er heel blij mee is. Toch had ik het fijner gevonden wanneer de koptelefoon wat steviger aanvoelde.

Wat vindt mijn dochter

De koptelefoon vind ik er heel mooi uit zien. In het begin zat hij niet zo lekker op mijn oren maar nu vind ik hem wel wat fijner. Ik kan nu lekker naar K3 luisteren.

MobileMobile

Voordelen:
– Ingebouwde volumelimiet
– Vrolijk design
– Makkelijk aan te passen hoofdband

Nadelen:
– Het materiaal voelt niet stevig aan

Cijfer 8.2

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.