Sonos sub mini

Een bass die raakt in klein formaat: Sonos Sub Mini

Hij is eindelijk hier: de Sonos Sub Mini. De Sonos Sub Mini is zoals de naam verraadt een subwoofer: een onmisbaar onderdeel van jouw home cinema opstelling. Deze luidspreker zorgt voor de bas en lage tonen en creëert daardoor een ultieme geluidsbeleving.

Of het nu gaat om het kijken van films, het spelen van videogames of simpelweg het luisteren van muziek: met een subwoofer klinkt het geluid in de ruimte een stuk warmer én voller. Deze laat namelijk klanken horen die buiten het bereik van je reguliere soundbar of speakers vallen en is dus onmisbaar dus voor de échte muziekliefhebber!

Sonos: de beste in zijn soort

Sonos staat bekend om zijn kraakheldere geluidssystemen, goede kwaliteit en strakke design. Je kunt stellen dat Sonos al jaren de beste multiroom systemen verkoopt. De installatie is supersimpel en je bedient ook dit product, zoals je gewend bent van Sonos, via je tablet, smartphone of computer. De producten van Sonos zijn compatibel met zowel Android als IOS. Met een systeem van Sonos ben jij de gangmaker op ieder feestje, want binnen een handomdraai breng jij sfeer in élke ruimte. 

Het krachtige geluid van de Sonos Sub Mini

De Sub Mini lijkt qua design op de Sub Gen 3. Met zijn 30,2 cm hoog en 6,75 kg is hij het kleinere broertje. Dit model is dan ook iets minder krachtig qua geluid, maar doet precies wat je van een subwoofer verwacht. Het brengt warmte, sfeer en zorgt ervoor dat jouw movienight nooit meer hetzelfde is. Voeg een diepe en krachtige bas toe door de Sub Mini aan te sluiten op jouw favoriete Sonos apparatuur. De Sonos-speakers passen zich aan de Sub Mini aan en richten zich op de midden- en hoge tonen. De luidspreker neemt de lagere bastonen voor zijn rekening, waardoor je belandt in een extra dimensie. 

Ondergrens frequentie

Het menselijk bereik ligt gemiddeld tussen de 20 en 20.000 Hz, hoewel er enorme verschillen zijn tussen mensen. Dit verschil zit ‘m voornamelijk in de hoge frequenties. Maar ook lage tonen zijn niet voor iedereen hoorbaar. Vroeger werd een standaard van 50 Hz gehanteerd als ondergrens bij subwoofers, tegenwoordig is 20 Hz de ondergrens. Met een ondergrens van 25 Hz voldoet de Sub Mini meer dan gemiddeld aan de behoefte. Het is overigens normaal dat de gevoeligheid voor hogere frequenties afneemt naarmate je ouder wordt.   

IJzersterk design in een schattig formaat

Door het cirkelvormige design met een uitsnede in het midden past deze subwoofer naadloos in ieder interieur. De Sub Mini is verkrijgbaar in het zwart en wit en is gemaakt van kunststof. De luidspreker is compatibel met bijna alle andere Sonos apparatuur. Alleen draagbare apparaten zoals de Move en de Roam kunnen niet worden gekoppeld met de Sub Mini. Je maakt met de Sub Mini binnen enkele seconden een draadloze verbinding met jouw andere apparaten. Je sluit de woofer aan met een kabel en you are ready to go! De subwoofer verbind je via Airplay, SonosNet of Spotify Connect. Een groot voordeel is dat de behuizing de trillingen neutraliseert waardoor je optimaal kunt genieten van gedetailleerd en helder geluid.

Uitgestelde release

Echte liefhebbers van Sonos houden de komst van deze gadget al een tijdje in de gaten. Op dit moment heeft Sonos alleen de Sub Gen 3 als alternatief in hun assortiment. Dit model is een stuk groter, vierkant en ook een stuk duurder (adviesprijs € 749,-). Met een winkelprijs van € 499,- is de Sub Mini een toegankelijker model.

MobileMobile

Eigenlijk was de release gepland in september, maar Sonos liet eerder weten dat ze de Sonos Sub Mini uiterlijk in december op de markt brengen in verband met de huidige, roerige economie. Ze hielden woord, want vanaf 6 oktober is hij te koop in de Benelux.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.