ikea app

Ikea app: om ruzie in het huishouden te voorkomen

Ikea introduceert een eigen WhatsApp met 100 speciale emoticons. Lees: figuurtjes van Ikea producten en alledaagse voorwerpen. Daarmee moeten misverstanden in- en rond het huishouden naar de verleden tijd verschuiven. Door op een makkelijke, positieve manier over ‘rommel’ te spreken met elkaar, ontstaan er minder conflicten en krijgen we toch een opgeruimder huis. Hmmm… interessant, zo’n Ikea app!

“We ergeren ons allemaal wel eens aan rommel van anderen. Een derde van de Nederlanders heeft zelfs het idee dat hun huisgenoten minder vaak opruimen en blind zijn voor hun eigen rommel*. Soms kan het best lastig zijn om dit onderwerp aan te kaarten. Met de IKEA Emoticons app willen we rommel in huis op een leuke en luchtige manier bespreekbaar maken. Want met een emoticon voeg je eenvoudig een knipoog toe aan je bericht. Heeft je huisgenoot zijn rommel opgeruimd? We hebben zelfs een icoon om hem als bedankje te trakteren op Zweedse balletjes”, aldus Jeroen Hubert, Country Marketing Manager IKEA Nederland.

MobileMobile

Allemaal leuk en aardig allemaal, maar ik zie mijzelf de app nog niet gebruiken met mijn lover. Om het überhaupt te installeren, moet je het al eens zijn dat je over het huishouden wil appen. Wil mijn vriendje daar juist een gruwelijke hekel aan hebben… 🙁

Voor wie het toch wil proberen: deze link verwijst naar de Google Play Store en voor iOS apparaten kun je hier kijken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.