Ik zou ‘m niet weer kopen – Smart Mirror Review

De Action… het is een verraderlijke winkel voor mij, want ik kan me er nooit aan mijn budget houden. Best gek als je je bedenkt dat de meeste producten daar slechts enkele euro’s kosten. Goed, dus toen ik daar een tijd geleden weer was, kwam ik er een slimme spiegel tegen. Hoppa, in de winkelwagen ermee! Tijd voor een Smart Mirror Review natuurlijk!

Toch die teleurstelling…

Eenmaal thuis sloeg mijn enthousiasme al snel om in een regelrechte teleurstelling. Want het materiaal voelde nogal goedkoop aan. En het product werkt, maar het mag niet echt naam hebben. Bij een smart mirror verwacht je ook een touchscreen te kunnen bedienen, of op zijn minst boodschappen van het beeld af te kunnen lezen. Maar nee hoor… niets van dat alles!

MobileMobile

Video Smart Mirror Review

In de video boven dit artikel zie je mijn eerste kennismaking met de spiegel. Zie je de teleurstelling groter en groter worden? Dik vet jammer, zeker omdat het bedrag van 12,98 euro aan de hoge kant voor de Action is. Daar verwacht je dan ook wat van.

Conclusie

Voor een jong meisje van 8 zou het misschien nog wel een aardig product zijn, maar ik koop ‘m zeker niet opnieuw!

Design
3.5
Gebruiksgemak
4
Prijs
2.5
3.3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.