De Action… het is een verraderlijke winkel voor mij, want ik kan me er nooit aan mijn budget houden. Best gek als je je bedenkt dat de meeste producten daar slechts enkele euro’s kosten. Goed, dus toen ik daar een tijd geleden weer was, kwam ik er een slimme spiegel tegen. Hoppa, in de winkelwagen ermee! Tijd voor een Smart Mirror Review natuurlijk!

Toch die teleurstelling…

Eenmaal thuis sloeg mijn enthousiasme al snel om in een regelrechte teleurstelling. Want het materiaal voelde nogal goedkoop aan. En het product werkt, maar het mag niet echt naam hebben. Bij een smart mirror verwacht je ook een touchscreen te kunnen bedienen, of op zijn minst boodschappen van het beeld af te kunnen lezen. Maar nee hoor… niets van dat alles!

Video Smart Mirror Review

In de video boven dit artikel zie je mijn eerste kennismaking met de spiegel. Zie je de teleurstelling groter en groter worden? Dik vet jammer, zeker omdat het bedrag van 12,98 euro aan de hoge kant voor de Action is. Daar verwacht je dan ook wat van.

Conclusie

Voor een jong meisje van 8 zou het misschien nog wel een aardig product zijn, maar ik koop ‘m zeker niet opnieuw!

Ik zou 'm niet weer kopen - Smart Mirror Review
Design3.5
Gebruiksgemak4
Prijs2.5
3.3Totale score

één antwoord

 1. rob

  Hey Anke,

  Helaas worden er inderdaad steeds vaker producten als smart bestempeld, terwijl dit helemaal niet zo is. Ik ben wel benieuwd naar je video, die het nu helaas niet doet (?). Op mijn eigen blog heb ik een tijdje geleden trouwens geschreven hoe je zelf een smart mirror maakt, wellicht vind je dat interesting: https://www.smarthomeweb.nl/smart-mirror-kopen/

  Greets!

  Rob

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.