Nachtmodus Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro nachtmodus fotografie review

De P20 Pro wordt door Huawei aangeprezen om zijn fotografieskills. ‘Bellen’ is allang niet meer een highlight om te noemen tegenwoordig. Nee, het gaat erom hoe je jezelf het beste in beeld kunt brengen. En of de Huawei P20 Pro nachtmodus fotografie wel in orde is, bijvoorbeeld.

Huawei P20 Pro nachtmodus fotografie

De camera doet wat hij belooft, alleen doet hij niet alles zo perfect als wordt voorgeschoteld. De modus waarbij een beweging toch scherpe foto’s zou betekenen, is een kleine teleurstelling. Datzelfde speelt bij de nachtmodus: volgens een van de Huawei topmannen zou die dingen kunnen laten zien, die je met je ogen niet eens kunt waarnemen. Op zich klinkt dat heel vet, maar in de praktijk pakt dat niet altijd goed uit: soms maakt hij de bijvoorbeeld de lucht ineens een heel andere kleur. Eigenlijk kun je stellen dat P20 Pro regelmatig dingen mooier op de foto weet te kieken dan iets in de realiteit is.

Design

Die foto’s bekijk je natuurlijk allemaal meteen via het 6,1 inch OLED scherm van de telefoon. Het heeft een zogeheten notch, wat betekent dat het scherm doorloopt tot de bovenkant, maar daar wel een kleine uitsparing heeft voor de camera.

Aan de onderkant zitten de navigatieknoppen met de vingerafdrukscanner, zodat je de telefoon met jouw biometrische informatie razendsnel kunt ontgrendelen. Helaas, net als bij de iPhone, is er geen aparte audiojacket, dus wil jij je telefoon opladen en tegelijkertijd muziek luisteren, dan kom je met bedraadde oordopjes nergens.

Niet dat audio per se een ramp is, want er zijn ook toffe oplossingen bedacht die passen bij 2018, een jaar waarin zo’n beetje iedereen Netflix lijkt te kijken. Kantel je de telefoon, dan wordt de oorluidspreker een box en kun je van een soort stereogeluid genieten. Het volume kan ook best hard, dus zelfs met twee personen is het heel makkelijk om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Meer weten over deze Huawei P20 Pro? Check zijn:

Gebruiksgemak Introductie Accu

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.