magicwatch

HONOR onthult MagicWatch 2 en View30 Series

HONOR onthulde deze week de HONOR View30 Series en de HONOR MagicWatch 2. Met de View30 Series begeeft ook HONOR zich onder de 5G-smartphones. De MagicWatch 2 volgt de MagicWatch op. Met deze nieuwe producten probeert het merk jongeren – waar HONOR zich ook primair op richt – wereldwijd te stimuleren een digitale, sportieve, actieve en gezonde lifestyle met elkaar te combineren.

HONOR View30 Series

De View30 Series bestaat uit een reguliere View30 telefoon en de View30 PRO. Beide toestellen zijn voorzien van 5G-technologie. De dual-mode (voor dual-SIM-gebruikers) voorziet in zowel 4G als 5G. Zo kun je ook nog gebruik maken van 3G en zelfs 2G. netwerkstandaarden zoals 4G, 3G en 2G worden hiermee behouden.

De View30 PRO heeft een drievoudige camera bestaande uit een 40MP Sony IMX600-hoofdcamera, een 12MP super wijdhoek camera met cine-lens en een 8MP-telelens camera. De dual-lens camera aan de voorzijde bestaat uit een 32MP AI Selfie Camera en een 8MP wijdhoek Selfie Camera. De reguliere View30 heeft vergelijkbare features, maar is uitgerust met een 8MP super wijdhoek camera.

HONOR MagicWatch 2

De nieuwe MagicWatch 2 heeft een batterijduur tot veertien dagen en een waterbestendigheid tot vijftig meter. Daarnaast ondersteunt het vijftien verschillende fitnessmodi, bestaande uit acht buiten- en zeven binnensporten. Handig wanneer je een specifieke work-out wil meten.

MobileMobile

De HONOR View30 Series is vooralsnog alleen verkrijgbaar op de Chinese markt. Wanneer deze naar Nederland komt, is niet bekend. De MagicWatch 2 is vanaf juni 2020 in Nederland te verkrijgen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten