Apple is al jaren hot! Maar wat als je wel een smartphone wilt die lekker snel is en goede foto’s maakt, maar geen Apple geld te besteden hebt? Dan is er nu een mooie smartphone in prachtige kleuren met een geweldig stel camera’s; volgens Telefoon.nl is de Honor 10 echt dé absolute must-have van dit moment.

Een van de laatste hippe toestellen is de Honor 10. Het is een krachtige smartphone met een unieke blauwe kleur die naar het paars schittert in het zonlicht. Voor mooie foodfoto’s bijvoorbeeld, gebruik je de 24- en 16 megapixel camera’s aan de achterkant. Een bijkomend voordeel van deze telefoon is dat het toestel wel een lekker groot beeldscherm heeft, maar een relatief compacte behuizing.

Hippe telefoon met sexy look

Je hoeft echt geen 1.000 euro uit te geven om de laatste camera technologieën in je smartphone te vinden. Dat bewijst deze Honor 10 met een prijs van nog geen 400 euro. Het snelle toestel is gemaakt door het dochtermerk van de nummer drie smartphonefabrikant Huawei. Honor is een betrouwbare naam in de smartphonemarkt voor het middensegment.

Het toestel wordt aangedreven door de laatste Kirin processor van Huawei zelf, de Kirin 970. De Kirin 970 is de eerste smartphone processor met een Artificial Intelligence (AI) chip. Het is juist deze AI chip die zorgt voor de magie van de dual camera van het toestel.

De mooiste foto’s

Van een high-end smartphone als de Honor 10 verwacht je natuurlijk ook sexy foto’s. De Honor 10 maakt prachtige foto’s met haar dual hoofdcamera en de indrukwekkende 24 megapixel front camera.

Dankzij de slimme AI processor herkennen de hoofdcamera’s van het toestel ruim 500 scenario’s. Vervolgens stelt de telefoon de camera’s op de beste manier in en maak je de mooiste foto’s. De Honor 10 herkent eten in secondes en snapt ook direct dat je een foto wilt maken van je vriend of vriendin. AI kan nog veel meer voor je doen, want richt het toestel bijvoorbeeld eens op een buitenlandse menukaart, dan kun je die eenvoudig vertalen met de AI camera.

Kortom de Honor 10 een lekker goedkoop alternatief voor de Apple iPhone.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Telefoon.nl

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.